Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.11.2003, 17:55   #41
ptasiex
Guest

Domyślnie

Szkoda, że nie można na smyczy... Fajnie by było tak wyprowadzić smoka na spacerek

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.11.2003, 17:58   #42
Bubel
Guest

Domyślnie

to wyprowadzanie bylo by fajne tylko gorzej jakby smok zaczal wszystko palic w abrakadabrowie <_<

stare 16.11.2003, 18:29   #43
Konwalia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Bubel@Nov 16 2003, 07:58 PM
to wyprowadzanie bylo by fajne tylko gorzej jakby smok zaczal wszystko palic w abrakadabrowie
ja też myślę, że wychodzenie ze somkiem na spacer byłoby ekstra. Ale co do podpalania to mój smok podpala mi przedmioty tylko jak nie ma już kwiatków do jedzenia i jest głodny

stare 16.11.2003, 18:44   #44
Simmaniaczka
Guest

Domyślnie

Ej, vana, pisałaś że musisz jeszcze zarobić do 49 magimonów... a to nieprawda! W którymś temacie Justa napisała adres stronki z której się ściąga magimony i możesz za 10$ kupić aż 1000 magimonów! Sama wypróbowałam, bo już mam Abrakadabrę

stare 16.11.2003, 18:55   #45
Jacky
Guest

Domyślnie

Ja tam wolę sama zapracować na magimony. A co do zdjęć, nie wiedziałam że może przyjść niedźwiedź, super
A wracając do tematu, mi by się nie chciało łazić ze smokiem na spacery, może kiedyś

stare 18.11.2003, 19:25   #46
aniakarpik
Guest

Domyślnie

ja miałam żółtego smoka i czerwonego

stare 22.11.2003, 11:25   #47
nat12
Guest

Domyślnie

Ja mam już aBrakadabre od 2 tygodni i mi smok wyrósł na dużedo i gdy chciałam go pogłaskać on mnie ugryzł i podpalił!!!!! cto jest dopiero niewdzięcznik!!!! ale potem kupiłam mu przysmak smoka i dałam mu a puźniej go pogłaskałam i było ok. Zamieściłabym pare screnów ale niewiem jak (od niedawna mam omp i internet) ??!!

stare 22.11.2003, 11:47   #48
Czarodziejka
Guest

Domyślnie

smok najpierw jest w jaju a później staje się smoczkiem. A czy później może być "normalnym" dużym smokiem? Jak tak to ile dni musze czekać aż urośnie?

stare 22.11.2003, 12:52   #49
galazek
Guest

Domyślnie

A no właśnie - ja już swojego smoka mam jakiś czas, ale jakoś nie rośnie - ile trzeba czekać i czy to sie dzieje stopniowo, czy jednorazowo?

stare 23.11.2003, 08:53   #50
Vel
Guest

Domyślnie

Nie wiem czy w ogóle rosną ale zauważyłem,że mój smok(żółty dobry) zjada zgnił rośliny:-D

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 58 (0 użytkownik(ów) i 58 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania