![]() |
#171 |
Guest
|
![]()
Podobno 15 sierpnia.
Tak pisze na www.thesims.pl |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
15 września na w/w wymienionej stronie jest błąd powtórzony po innej polskiej stronce, której właścicielka się wściekła o plagiat i ją zamknęłą.
Poza tym, taki jest termin realizacji zamówień na Sims2 Nightlife w europejskich sklepach internetowych. 20 września Nightlife będzie dostępne w Australii. |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanko bo gdzies wyczytalam bodajrze chyba na forum ale mniejsza ze w USA bedzie 1 sierpnia czy to prawda??
|
![]() |
![]() |
#174 | |
Guest
|
![]() Cytat:
The Sims 2(np.Podróże)- The Sims Wakacje Następne były zwierzaki a podobno mają w planach wydać dodatek ze zwierzętami. Oby bo ja najbardziej zwierzaki lubiłam. To może później zrobią coś w stylu abry?? |
|
![]() |
![]() |
#175 | |
Guest
|
![]() Cytat:
np. tzw. the sims 2 : Kids (Dzieciaki) wprowadzone bybyło dużo żeczy z tzw. dodatku ,,Abrakadabra'' np.: -wszelkie rodzaje wyposarzenia wesołego miasteczka (wesołe miasteczko) -wszelkie rodzaje wyposarzenia cyrku (cyrk) -nowe rodzaje sklepów np. z zabawkami -możliwość wybudowania kina -wiele nowych funkcji spozywania posiłku np. maszyna do prażenia kukurydzy, do waty cukrowej, do hoddogów itp. -nowe funkcje (jakby) społeczne np. wybranie się do magika czy czarodzieja o rade, rozmowe itd... -nowe postacie npc: klaun,pogromca lwów oraz inni cyrkowcy,sprzedawcy kukurydzy i waty cukrowej oraz hoddogów itp.,egzorciści,magicy,czarodzieje ten dodatek naprawde by się przydał! Ostatnio edytowane przez simonek : 12.07.2005 - 14:33 |
|
![]() |
![]() |
#176 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
ja już nie moge się doczekać premiery
a wy ?? ps : kto wie kiedy oficjalna polska premiera TS2 NŻ ?? |
![]() |
![]() |
#178 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O matko Claudi poczytaj sobie kilka postow wstecz juz bylo napisane ze 15 wrzesnia |
|
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Ale w wydaniu EA Polska 15 września to coś koło 1 października...
|
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
taa, z polską jest tak zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |