|
|
#12 |
|
Guest
|
Główne postacie teraz to: ![]() * ![]() ![]() Cześć 2 „Marzenie” Odcinek 1 „Gimnazjum” 2 lata później. Magda jest nastolatką. Bardzo piękną nastolatką. Jest na topie, modnie się ubiera, ma powodzenie i wszystko czego pragnie nastolatka… Magda jest w gimnazjum już 2 miesiące , razem z Klaudią , Marleną i Karoliną. Klaudia jest już w trzeciej gimnazjum, Marlena w drugiej, a Magda i Karolina w pierwszej. Magda i jej „plastiki” są najpopularniejsze w szkole. Zbierają same pochwały i jak to bywa Magda cały czas zostaje MISS szkoły. ![]() * Nowy pan z Języka Polskiego odczytał listę uczniów i każdemu przyjrzał się uważnie, potem zamknął dziennik i powiedział. -Słyszałem, że w tej szkole są cztery super dziewczyny, a w tej klasie są dwie z nich….No o właśnie chciałem abyśmy teraz poznali się bliżej – taką zasunął mowę, ale nikt nie dał się złapać. Wszyscy milczeli i wiedzieli kogo miał na myśli.- No więc kto odpowie o sobie?- zachęcał nauczyciel – A może mam wezwać imiennie? -Magda!- rozległy się głosy- Tak! Magda – zawtórowała cała klasa. Magda [nasza bohaterka] była pokazową uczennicą. W razie czego wszyscy wyręczali się Magdą. Więc wstała Magda i mówiła o sobie. -Co tu dużo mówić? – mówiła do siebie -Psz. Pana! Psz Pana!- krzyknęła Bojarska z piątej ławki.- A czy pan wie ,że Magda i Karolina to są te dwie modne z czterech? -Naprawdę- dziwił się nauczyciel- Podejdźcie tu. Magda i Karolina podeszły do zachwyconego nauczyciela. Nie wiedziały czy są na pokazie MISS czy na zwykłej lekcji. Akurat były ubrane na różowo, długie rozpuszczone włosy dodawały im urody. -Wspaniale- oznajmił- Po prostu niesamowite! Magda spojrzała na Karolinę tak jakby jej chciała powiedzieć- „On się nami podnieca” Lecz wracały na miejsca , nauczyciel „gapił” się na ich kręcące pośladki. Lekcja skończyła się. ![]() -Trochę dziwny facet- zauważyła Karolina- ale mogłyśmy trafić gorzej. -Tak- przyznała Magda ostrożnie- trochę ma hysia na punkcie nastolatek, ale to chyba to nie groźne. Na następnej lekcji nauczyciel chciałby przeczytać jak dana osoba siebie opisuje. Klasa jak zwykle wybrała Magdę. ![]() Jestem osobą pełną wad ale i zalet. Jestem blondynką o długich włosach, twarz mam szczupłą i owalną. Moje oczy są niebieskie jak lazurowe morze, a brwi jasne i proste. Cerę mam o jasnej karnacji, nosek wąski , zadziorny ,a usta jak płatki róży które zdobią zalotnie dołeczki kiedy się myję. Jestem wysoka 166 cm o szczupłej zgrabnej sylwetce modelki. Ale chciałabym powiedzieć że nie jestem Misis-lejdi. Nie sugerujcie się opisem bo każdy lubi sobie pofantazjować Wreszcie Magda zamknęła zeszyt, potoczyła wzrokiem po klasie, a gdy rozległ się szmer ogólnego uznania, usiadła uśmiechnięta i zadowolona.. -Czy ktoś inny przeczyta swój opis? Ale nikt nie chciał się opisać i wszyscy się zgadzali z tym co przeczytała Magda. Nauczyciel popatrzył na nich drwiącym wzrokiem. Kazał każdemu przeczytać na siłę. -To dziwne…. – powiedział- to dziwne ,że nikt nie umiał opisać siebie tak jak koleżanka. Jedyna opisała szczeguły. -Jedyna?!- klasa zakotłowała się -W każdym razie opisała siebie najlepiej i wykonała bardzo dobrze zadanie, dostaje 6, a reszta plusy. Klasa poczerwieniała nie czuli się jak wśród swoich. -Koniec na dziś ,do zobaczenia! * -Co za łoś!- rzekła Karolina -Racja, co on psychopata że do mnie tylko? -Ale on wygląda jak kobieta….. ![]() C.D.N Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 12.07.2005 - 08:30 |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|