|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
WoW to nieco przereklamowana gra, GW wcale nie ustępuje. Po 1, towarzystwo [na pirackich serwerach] grające w Wow'a to głownie tzw. 'lamerzy' kierujący się zasadą 'zabij-ograb'. A wprost kochają dobijać potworka którego z trudem biłeś przez parę dobrych minut.
GW ma zdecydowanie lepszą grafikę, strona dźwiękowa pozostawia wiele do życzenia :\ Muzyka taka jakaś bez klimatu. W każdym razie, najbardziej podoba mi się gra Lineage 2, za którą uczciwie płacę, bo jest tego warta. Mili ludzie, ciekawe przygody - comiesięczne update'y z nowymi questami, dużo możliwości rozowoju postaci - oraz patch umożliwiający małżeństwo ^^ Och, kocham tę grę &_& |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
w GW jest dużo questow, misji[chodzisz np. z graczami z gildi i wykonujecie razem misje) mi np. pomagal gosc wykonac questa ;p rozwalal potwory razem ze mna :]
jest tez PvP wiec jak sie jest lepszym to sie tam idzie na taka arene :] (PvP=Player versus Player) |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chciałbym sobie ją kupić ale tego nie zorbię ;|. Otórz dostaję internet od dostawcy osiedlowego (na 1 neostradę przypada ileś tam osób (15?) ) i nie wiem czy będzie mi 'płynnie' działać ;/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
15 osob na jaka neostrade? 128? 512? 1024? 2048? czy 6144? : D
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
O co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O tę szybkość.
512 ks/s itd. Ekhem, ja zagrywam się w WoW'ie xD Płacę abonament, ale jak najbardziej polecam. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|