![]() |
#421 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Czas na mnie.Moja simka normalnie legalnie,sobie czatowała z kimś tam.Ok.Ale nagle pojawia mi się,że Gwidon się zalogował.A Gwidon to przecież niemowlak!Niestety nie mam zdjęcia,ale to działo się naprawdę
|
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]()
Patrysiaz1992 czytałaś regulamin? Tam jest wzmianka o pisaniu postów pod sobą...
U mnie nic dziwnego się ostatnio nie dzieje... Chyba, że dziwnym zdarzeniem jest to, że moja simka wyszła za mąż za listonosza, a potem nikt nie przynosił listów, nie mogli chodzić do pracy (samochód się pojawiał i od razu znikał) i Simka nie mogła zajść w ciąże.. Przeprowadziłam ich, ale nie wiem, czy to coś da... Poradźcie, co zrobić? |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]()
ja kiedyś miałam taką dziwną historię
że dziadkowie płacili wszystkie rachunki i raz leżał jeden który już był żółty i zapłacili jak dalej był żółty a przyszedł komornik i zabrał im umywalkę i budzik |
![]() |
![]() |
#425 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#426 |
Guest
|
![]() ![]() Oto, co mój Sim zrobił, gdy kazałem mu szukać pracy z gazety. Sorry, że napisałem w dziale TS2, ale nie mogłem znaleźć tego drugiego o dziwnych zdarzeniach. A przy okazji to jest z TS Online ![]() Ostatnio edytowane przez kuba_10 : 12.07.2005 - 12:23 Powód: drobna pomyłka |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]()
W pewnej rodzince (w Dziwnowie :]) babka ciągle piła eliksir życia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
Ja to miałam takie dziwne coś :
![]() Wiktoria Johans która miała urodziny,z nastolatki wyrosła z dorosłą,ale miała ciuch KOSIARZA ![]() ![]() sorki ze screeen jest taki wielki ![]() Tęsknię za tą rodzinką,bo to była jedna z najwększych.. ;( A w dodatku pra pra dziadkowie byli homo ![]() Ostatnio edytowane przez Darkviolet : 14.07.2005 - 13:16 |
![]() |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]()
U mnie było coś takiego:
Bawiłam się w zabijanie simów(kodem boolProp testing itd) bo rodzinka mnie na maksa wkurzała. I gdy umierała ostatnia z simek przyszedł po nią mroczny kosiarz(zgięła przez prażenie pradem) obejrzał ją i poszedł do łazienki. Wzioł przysznic, załatwił potrzebę, wypił sok, obejrzał telewizje poszedł spać. Zył tak w tym domku kilka dni, a moja Simka leżała mrtwa przed domem. Wkońcu zdeberwowałam się i nie zapisałam gry. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|