|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy jak na pierwszy raz, jest to dobre FS? | |||
| Zdecydowanie |
|
17 | 37.78% |
| Nie! |
|
9 | 20.00% |
| TAkie se |
|
8 | 17.78% |
| Fajne, ale ja bym to zrobi³ inaczej. |
|
11 | 24.44% |
| G³osuj±cych: 45. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
|
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Odzyska³em wszystko oprócz ciuchu Edny. Ale jest spox
. Nastêpny odc. ![]() ![]() Odc. II XXI WIEK ![]() Szósta rano. Czarnow³osa kobieta siedzia³a na ³ó¿ku. Mia³a na sobie bia³± pi¿amê. Nie mog³a spaæ. Mia³a straszny sen. Zab³ys£y jej podejrzliwe br±zowe oczy. Nagle us³ysza³a krzyki, dobiegaj±ce z s±siedniego pokoju. Zaraz tam pobieg³a. *** ![]() Wiktoria i Edna upad³y na niebieski dywan. Znajdowa³y siê w du¿ym pokoju, z wielkimi oknami, które teraz by³y zas³oniête, wiêc w pokoju panowa³a ciemno¶æ. Tylko obszerne, dêbowe drzwi odznacza³y siê w pó£mroku. -AAAA!!!!!!! – Edna wrzeszcza³a. Nie by³y w swoim domu. Wiktoriê jednak nie to teraz interesowa³o. Obla³ j± zimny pot. Co oznacza³ ten g³os? Czym by³ ten znak? Pytania k³êbi³y jej siê w g³owie. -Uspokój siê! – Potrz±snê³a Edn± – S³uchaj, czy ty te¿ widzia³a¶ ten znak i s³ysza³a¶ ten... G³os? -Jaki g³os???!!! Ja po prostu by³am w pokoju. Nagle pojawi³am siê tutaj. Nic nie s³ysza³am. A CO???? -Nie nic.- Nie wiedzia³a, co o tym my¶leæ. ![]() -CO tu siê dziejê? – w³a¶cicielka mieszkania wesz³a do pokoju. . Edna a¿ podskoczy³a. Na twarzy kobiety miesza³o siê zdziwienie, strach i rozbawienie. W jej salonie sta³y dwie kobiety w dziwnych, niedzisiejszych sukniach. – Co wy robicie w moim domu? -My... My...- Zaczê³a Wiktoria, ta spokojna dziewczyna ze spokojn± osobowo¶ci±, ambitna i zawsze opanowana, tym razem nie wytrzyma³a. -BY£Y¦MY W NASZYM POKOJU... TERAZ JESTE¦MY TUTAJ... I... BO¯E GDZIE MY JESTE¦MY?! No tak, znowu dziura- mrucza³a pod nosem gopodyni.- Chod¼cie do kuchni. Spróbujê wam to wszystko wyt³umaczyæ. Jestem Jennifer Janet. -Wiktoria Moser. -Edna Moser. -No to skoro wiemy ju¿ jakie mamy imiona, to mo¿emy sobie po nich mówiæ, dobrze? Zapraszam. ![]() Usiad³y przy ma³ym drewnianym stoliku w bia³ej kuchni. Znajdowa³y siê tam równie¿ czarne szafki, kuchenka oraz lodówka. Jennifer z³o¿y³a rêce na piersi i wziê³a g³êboki oddech. -Jest rok 2054. Jeste¶my po trzech wojnach ¶wiatowych. Po trzeciej Stany Zjednoczone zajê³y ca³± Europê i obydwie Ameryki. Mamy pewne problemy z nasz± planet±, która zosta³a prawie ca³kowicie ogo³ocona z zasobów naturalnych. dwa lata temu setny wybuch bomby atomowej spowodowa³ powstanie plam czasowych, dziêki którym mo¿na podró¿owaæ w czasie. To w³a¶nie wam siê zdarzy³o. Wtedy ja, mój m±¿ Marc Janet, Michael Malicki, Marpha Aaron i Sebastian Orlindo Oraz Erynia Mith utworzyli¶my grupê „ PRZYSZ£O¦Æ PRZESZ£O¦CI ”, której zadanie to dok³adniejsze obeznanie siê z przesz³o¶ci±. Niestety Eryni nie podoba³o siê to, ¿e my tylko stoimy i patrzymy. Chcia³a robiæ na ludziach z dawnych czasów badania genetyczne. Do dzisiaj jest na wolno¶ci. Wy jeste¶cie na pewno z XIX wieku s±dz±c po stroju, czyli wyruszy³y¶cie w przysz³o¶æ o 300 lat!- Twarze dziewczyn nie kry³y zdziwienia. Wiktorii zakrêci³o siê w g³owie. 300 Lat! Zemdla³a. ################################################## # „Utta raae wsopiuer” „Utta raae wsopiuer” „Utta raae wsopiuer” ![]() -Wiktoria! Halo! – Kto¶ krzycza³. Dziewczyna nie chcia³a otworzyæ oczu. To na pewno Betsi wo³a na ¶niadanie, zaraz muszê wstaæ z mojego wspania³ego ³ó¿ka i pój¶æ z Sassy na spacer. Otworzy³a jej zielone oczy, le¿a³a na zimnej posadzce,otoczona dziwnymi przedmiotami. – Gdzie ja jestem??? - powiedzia³a -U mnie.- Jennifer u¶miechnê³a siê – Oki Laski. Trzeba zmieniæ wam ciuchy, bo wygl±dacie trochê staromodnie. – Wiktoria i Edna wesz³y do przymierzalni. Przerazi³y je te stroje. Odwa¿ne, nowoczesne. ![]() Usiad³y wszystkie 3 na kanapie. Wiktoria wziê³a d³ug± niebiesk± sukienkê, za¶ Edna ró¿ow± spódniczkê i top na rami±czkach. Jennifer równie¿ przebra³a siê w ekscentryczny komplecik. Muszê was nauczyæ wielu rzeczy, ¿eby¶cie nie rzuca³y siê w oczy. Zagrajmy w pytania i odpowiedzi. Wy pytacie, ja odpowiadam. Usiad³y na niebieskiej kanapie. -Jeste¶my nadal w Stanach Zjednoczonych? -Tak. -Kto jest prezydentem i czy on wie, ¿e podró¿ujecie w czasie? -Gregory McFerson nie wie nic o tym. Trzymamy to w tajemnicy przed ca³ym rz±dem. -A co to jest? -Komputer. Dziêki niemu grasz, wysy³asz e-maila, czatujesz, piszesz, itp.- Edna zafascynowa³a siê innym wynalazkiem. -A to? -Telewizor.- Jennifer w³±czy³a TV. Wiktoria i Edna podskoczy³y.- Ogl±dasz dziêki niemu filmy. Edna zapatrzona zosta³a w salonie, natomiast ![]() Wiktoria i Jenny posz³y przygotowaæ posi³ek. • Gdzie pójd± Wiktoria, Edna i Jennifer? • Kogo pozna Edna? • Jakie przygody czekaj± nasze bohaterki? Tego dowiecie w nastêpnym odcinku- III B£AGAM KOMENTUJCIE!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez Orzech : 28.08.2005 - 18:58 |
|
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|