Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.11.2003, 19:01   #51
Justa
Guest

Domyślnie

Sa niebieskie,a raczej fioletowe heh ostatni taki mi sie wyklul.Zoltego mialam byl spokojny zjadal tylko ogromne ilosci kwiatkow,a czerwony nawet mi nie wspominajcie caly ogrod splonal przez niego i w tym moja simka.A czy rosnie hmm nie wiem dlugo mam smoka i jakos sie nie powiekszyl.

Pozdr

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.11.2003, 14:45   #52
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

ja mialam raz takiego jakiego fioletowego i mi simke spalil tak chamsko a czy ktos wie co sie dzieje ze smokami jak sie jedzie na fchasy? dzis pozyczylam abre kumpeli i nie moge sprawdzic
stare 24.11.2003, 16:21   #53
afreina
Guest

Domyślnie

Ja mam zainstalowane, ale nie moge powiedziec, bo moj moj pierwszy smok sie jeszcze nie wykluł

Jak sie wykluje pojade i zobacze i was natychmiast poinformuje!!

stare 25.11.2003, 13:09   #54
Konwalia
Guest

Domyślnie

smok chyba zostaje. nie ma go w panelu rodziny itd. Jak jechałam na starówkę też został w porzypadku wakacji pewnie jest tak samo pota tym tam raczej nie ma warunków dla smoków (kwiatki itp.).

stare 25.11.2003, 15:12   #55
nat12
Guest

Domyślnie

Mi smok urusł po 30 simowych dniach

stare 25.11.2003, 15:26   #56
galazek
Guest

Domyślnie

Ja nieustannie walczę z ogromną chęcia uwolnienia go w cholerę :lol: , bo stasznie mnie wkurza to, że zjada moje wypielęgnowane kwiatki :lol: . Dzięki bogu przynajmniej jeszcze niczego mi nie spalil, ale to pewnie do czasu :lol: :lol: Nie wytrzymam chyba z nim tych 30 dni -_- -_-

stare 25.11.2003, 17:16   #57
mada.mistrz
Guest

Domyślnie

A czy jak przeprowadzę się do abrakadabrowa to smok przeprowadzi się ze mną?
Jeśli tak to szkoda bo mój jest całkiem fajny. Tylko strasznie dużo kwiatków mi żre.

stare 25.11.2003, 17:27   #58
Konwalia
Guest

Domyślnie

smok nie przeprowadza się do Abrakadabrowa. Szkoda.

stare 25.11.2003, 17:47   #59
ptasiex
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by galazek@Nov 25 2003, 04:26 PM
Ja nieustannie walczę z ogromną chęcia uwolnienia go w cholerę :lol: , bo stasznie mnie wkurza to, że zjada moje wypielęgnowane kwiatki :lol: . Dzięki bogu przynajmniej jeszcze niczego mi nie spalil, ale to pewnie do czasu      :lol:  :lol: Nie wytrzymam chyba z nim tych 30 dni  -_-  -_-
Ja tak samo Gałązek! Strasznie mnie denerwuje mój smok kiedy mi moje piękne kwiatki zjada Bym sie chętnie jego pozbyła, ale chcę żeby urósł Mi smok narazie też nic nie spalił, no ale czasem zaczyna wściekle walczyć z gryzakiem... Oj to chyba nie jest dobry znak... <_< Mam nadzieję, że szybko minął te 30 dni... <_<

stare 25.11.2003, 17:54   #60
mada.mistrz
Guest

Domyślnie

od czego tak na prawdę zależy kolor i imę smoka? wcześniej gdzieś przeczytałam że od koloru jaja, że mają taki sam kolor. no ja nie jestem co do tego taka pewna... miałam sobie zielone jajo, non stop się nim opiekowałam i cały czas słuchał muzyki. teraz jest żółty (złotawy). a imię? od czego to zależy? mój ma na imię Piryty. dziwnie nie.....

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 99 (0 użytkownik(ów) i 99 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania