|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Powiem ci tak... Ja już mam tą grę od pół roku i jak za długo gram takie coś mi się robi i wtedy się tym nie przejmowalam. A teraz to było wkurzające. No nie wiem co masz zrobić, ja SimExpert nie jestem, wiem tylko tyle co zrobiłam ok. pół godz. temu. Więc to pytanie nie do mnie :sorry:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Pięć minut temu, po foramtowaniu dysku na którym obecnie mam tylko sims2 bez żadnych dodatków itp włączyłam sobie grę. Wszystko gra, stworzyłam sobie wirtualny dysk zeby nic się przypadkiem nie stało płycie, wchodzę do rodziny Przyjemniaczków, Liliana idzie sobie do szkoły, ta druga też no i aplikacja zostaje zamknięta :/
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam dużo dodatków, ale dzisiaj mi się to zdarzyło:
robię nowe otoczenie, rodzinkę, wprowadzam ją do domku, ładuje się, i ... zacina. Robię powrót do windowsa i wyskakuje "aplikacja zostanie zamknięta". I tak ciągle! |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Sciągnij sobie program Sims 2 Pack Clean Installer. Musisz poszykać na forum. I wcześniej przenień folder "Downloads" np. na pulpit i zobacz czy się zacina. Jeśli nie to wina dodatków i powinnaś zainstalować ten program, jeśli nie to coś innego.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
lol z tymi hacerskimi simsami to tez pelno problemow...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie chodzi mi mp
o hackerskie Simsy tylko dodatki
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja tam nie mam żadnych dodatków z neta a moje simsy zostały legalnie zakupione tak więc jest to raczej wina kompa (albo po prostu samej gry).
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Gdzieś coś czytałam o tym, że Simsy nie lubią emulatorów np: Nero czy Alcohol 120%. Może w tym tkwi problem.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Właśnie! Tylko że ja myślę, że te programy nie są komptabilne z SimPe albo tym programem do budowanie bo ja mam Alcohola i Nero
I działa
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|