|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co ukradł wam złodziej w The Sims? | |||
- Telewizor |
![]() ![]() ![]() ![]() |
136 | 100.00% |
Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
jakie znowu simoczujki????
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Chyba chodziło o alarm ;0
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Je też zakładam na poczatku gry simczujki
- alarm przeciwwłamaniowy . Ale jeśli ich nie miałam to najczęściej złodziej kradł mi komputer . |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Mi złodziej kradł różne rzeczy np:telewizor,komputer,obrazy,kuchenke,klatkę do tańczenia i parkiet.
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Mi złodziej kradł te rzeczy, które były najdroższe np. TV, wieże, kuchenkę, jakieś drogie obrazy, rzeźby itp. ale zwykle kupuję alarmy i złodzieje mi się nie wkradają
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Czyżbym tylko ja została bezczelnie okradana z "miśkowego" dywanika? ;( Nikt nie chce założyć kółka wsparcia?
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Tak! Mi ukradł ten dywanik. Pamiętam jakby to było dziś. Chociaż w sims 1 nie gram już od kilku miesięcy. Więc spoko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze kupuję sobie najlepszy telewizor, komputer i sprzątaczkę automatyczną. I to mi za każdym razem kradnie. Nigdy nie ukradł drogich krzeseł, kuchenki... Wszystko awsze jest u mnie tam najlepsze, bo jest tam ciężko nie grać na kodach niż np. w ts2.
Ale chyba nie da się zadzwonić na policję. To znaczy nie zdąży się. Złodziej dawno ucieknie jak przyjadą. Ja nigdy nie zdążyłam. Ostatnio edytowane przez efciaq : 06.08.2005 - 07:05 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|