|  | 
|  10.08.2005, 18:31 | #2 | 
| Guest 

|   

Wielkie dzięki ! Już wiem o co chodzi i dzięki za stronki  !! Hmm macie cuś jeszcze ? I czy podoba wam się tytuł  pozdro - TO NAPISAŁA CLAUDI .... | 
|   | 
|  10.08.2005, 19:10 | #3 | 
| Guest 

|   

Już tłumacze . We wcześniejszym poście pisałam o tytule mojego fotostory . A gdzieś 2 dni temu zedytowałam i skasowałam zdanie z nazwą story ( pisałam też czy podoba się tytułl ) . A w tym poście gdzie napisałam "I czy podoba wam się tytuł  "  to odnosiło się do tytułu fotostory . To wszystko . Więc  TY simsOmaniak wytłumacz mii co się bije z regulaminem działu . Jak widzisz ja i Snake Eye nie wiemy o co Ci chodzi . pozdrawiam i powodzenia w myśleniu dobrej wymówki   | 
|   | 
|  10.08.2005, 19:38 | #4 | 
| Guest 

|   

Myślałem, że chodzi o tytuł notki. A jeśli już mówimy o tytule notki to BIJE SIĘ Z REGULAMINEM DZIAŁU! Proszę Cię przeczytaj ten dość krótki regulamin. Wymówki nie potrzebuję...
		 | 
|   | 
|  10.08.2005, 19:44 | #5 | 
| Guest 

|   

Ba ! Przeczytałam i to ze 3 razy ! Nie chcę sę kłucić bo to nie w moim stylu . Pozdrawiam !
		 | 
|   | 
|  12.08.2005, 10:51 | #6 | 
| Guest 

|   

simsOmaniak...a twoje posty z kłótnia nie pasują wogóle do regulaminu tego dział i co??Tutaj szukamy a nie sie kłocimy.No własnie...Claudi moze jakas nowa lista?
		 | 
|   | 
|  12.08.2005, 10:57 | #7 | 
| Guest 

|   

Nowa lista   hehe oto i ona : różne podłoża ( trawki itd ) Oczka wodne ( jak wogóle coś takiego jest  ) stroje kolorowe ,eleganckie fryzurki roztrzepane i pokukładane jakieś ciekawe simy rzeczy do zabawy w wodzie kołyski dla niemowlaków wanienka dla niemowlaków i małych dzieci ubranka dla niemowlaków długie włosy dla dzieci i małych dzieci To narazie wszystko ,jak coś to zedytuje   | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |