|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Fiu...ja juz mam trzech Kosiarzy w rodzinie. A to latwe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja tez kiedyś kilka razy strarałam się,aby mojego sima porwali OBCY,ale kiedy bardzo chciałam nie było najmiejszej szansy,a kiedyś innym simem popatrzyłam ze znudzenia w gwiazdy i przylecieli.Nie wiem jak to działa,ale to jest tak samo jak kiedy sie jakiejś rzeczy potrzebuje nie ma jej a kiedy jest niepotrzebna pojawia się ni stąd ni skąd. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A nie wystarczy na kodzie boolPro testingCheatsEnabled wziąć "spraw, że znam wszystkich NPC??? I sorka jak ktoś już to pisał. Nie chciało mi się czytać wwszystkich wypowiedzi.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie długo moje pierwsze FS!!!! Ostatnio edytowane przez dj-kano : 09.12.2006 - 16:25 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja ściągnęłam sobie InTeenimater, u mnie nie ma problemu: kogoś uśmiercam (albo sam umiera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Wiecie, ja trochę nie na temat, ale też o Kosiarzu. Kiedyś miałam taką rodzinkę, że była matka i małe dziecko. No i ta matka umarła z głodu, bo stała 24 h na dobę przy teleskopie ( miałam wtedy simową manię na UFO ). No i przyszedł po nią Mroczny Kosiarz. Wysłał "tam do góry" wszystko pięknie, myślałam, że sobie pójdzie, jak zawsze. A tu nagle ź*****a - Kosiu poleciał do salonu, rozsiadł się i tv oglądał!! Zniknął dopiero wtedy, kiedy po malucha przyjechała opieka społeczna... :shifty: :smirk:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Karisha też tak miałam, umarała mi simka a Kosiarz poszedł tv ogladać. Gdzieś mam nawet zdjęcie, ale niewyraźne.
I dziecko z kosiarzem też mam. InSIMenatorem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
u mnie było tak samo tylko poszedł jeszcze do toalety . SERIO!!!! |
|
![]() |
![]() |