|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
O, nie tylko ty masz ten problem :/
Chociaż nie przepadam za tematyką 'potterowską' twoje FS jest w porządku. Ładnie wykonane zdjęcia, treść bez większych błędów... pozdrawiam ![]() PS. Histeryzujesz. Masz naprawdę dużo komentarzy, i wszyscy piszą, że twoje fotostory jest najlepsze. Nie licz, że po paru minutach pojawi się pięćdziesiąt ocen. Wiem to z własnego doświadczenia... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czytam te fotostory od kiedy sie pojawiło.Ten odcinek boski superowy jak wszystkie jak zwykle 10/10 Ludzie to jest lepsze niż książka!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ach, jaki Ty pazerny na te komenty
![]() ![]() Jesteś żywym dowodem, że z prostego i pospolitego pomysłu można wyczarować cudo. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo za wykonanie i zdjęcia, w szczególności. :clap2: :clap2: :tu: :tu: :clap: :clap: PS. Chcę tylko spytać, czy będzie jeszcze jakiś wątek romantyczny ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chcialam tylko powaidomic wszystkich oczekujacych na 7. odcinek, ze prace nad tekstem ida mi niezle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To fs jest świetne. Uwielbiam i Harrego pottera i simy a tu dwa w jednym. Ciekawa akcja (chyba każdy w skrytości ducha marzy o takiej przygodzie). Najbardziej podoba mi się zamek nocą. Robi piorujące wrażenie. Zresztą wszystkie sceny są świetne. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wow!!! Poprostu ekstra!!!! Fajnie ci to wsyzstko wyszło i wydaje mi sie że musialeś sie nieźle namęczyć. COOLtowe fs
PISZ dalej 10000000/10 :shock: :shock: szczena odpada :mbounce: superrrrrrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Super Super Super . Aaaa Kiedy NastĘpny Odcinek?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jeju jak ty to robisz??(pytanie retoryczne)Te zdjęcia są takie realistyczne!!!
Ja tak nie umiem :1smutny: a pozatym niemam sims2 tylko 1 i dawno w to nie gram... xP ![]() ![]() Ale powiedz kiedy następny odcinek!!!??? a jak ty zrobiłeś że tam gdzie się unosił ten dziad(główny bochater Dawid czy jak mu tam)było rozmazane??? Nie no TO JEST EXTRA nie mam słów żeby tego opisać!!To jest takie!...Takie! ech... ![]() Czekam na odpowiedź na pytanie które tu padło... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hehehe... ![]() I nie wiem jak ja to robie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:09 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No dobra poczekam sobie na kolejny odcinek.
Jakoś wytrwam. Ogólni fotostory jest tHe bESt i przy tym zostane XP Noi na końcu trzeba oczywiście dać ocenke: 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|