Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.08.2005, 18:01   #291
Dominisia
Guest

Domyślnie

Czytam te fotostory od kiedy sie pojawiło.Ten odcinek boski superowy jak wszystkie jak zwykle 10/10 Ludzie to jest lepsze niż książka!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.08.2005, 12:40   #292
Kirke
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
Aż brak mi słów....... najpierw, przez 3 miesiące, męczycie mnie pytaniami kiedy 6 odcinek, a teraz kidy się pojawia, zauważyłem zaledwie kilka komentarzy. Dochodzę do wniosku, że albo nie podoba wam sie ten odcinek i nie chcecie marnować swojego cennego csu na komentarz tej głupiej historyjki, albo wakacyjne lenistwo już was zżarło i nic wam się nie chce. Oczywiście, nie oczekuje od waszych komentarzy samcyh pochwał, ale chcę, byście napisali, co wam się w podoba w tym odcinku, bądź w całym FS, a co nie. To jest ważne, bo będę wiedział jak zabrać się do kolejnego ocinka, i co zmienić żeby was zadowolić.
po pierwsze - nie dziw się że mało komentarzy bo tym co to czytali to znudziło się czekanie

po drugie - moja uwaga że jak dajesz odcinek po tak długim czasie to mógłbś dac go dłuższego

a po trzecie - i tak odcinek jest super jak zwykle, tylko nie każ nam tak długo znowu czekac
pozdrfka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2005, 17:09   #293
Lord Pvpil
Guest

Domyślnie

Zajefajne fotostory - naprawde ciekawe, tylko brakuje w nim kilka osób ....było by jeszcze ciekawsze. Ale ogólnie 10/10 bo włożyłeś w to strasznie dużo pracy i poświęciłeś strasznie duzo czasu, wiec 10 Ci sie należy jak nikomu innemu, oby tak dalej, życzę miłej i owocnej pracy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2005, 17:48   #294
patrysiaz1992
Guest

ThumbsUp super! super! super! super! super! super! super!

Hyh, a co ja powiem? Nie nawidzę kłamać, więc powiem od początku do końca szczerze . Zwykle jestem bardzo tolerancyjna do fs i mało któremu daję złe oceny, ale cóż, żadne z nich jeszcze mnie tak nie wciągnęło!!Mimo tego, że jakoś nie czułam pociągu do książek o Harrym nie mogłam się oderwać od lektury tego story, ponieważ tekst jest przyjemny do czytania, no i interesujący, a zdjęcia rewelacyjne. Zgadzam się z opiniami innych! Naprawdę nie wiem aż co mówić. Wszystko jest tak rewelacyjne, że aż mi mowę odebrało :shutupa:. I co jeszcze chciałam powiedzieć na koniec? Ja także wiem z własnego doświadczenia, że na komentarze trzeba czekać, czasem nawet bardzo długo... . Pozdrawiam i życzę weny! Nie zwracając uwagi na ilość komentarzy pisz bo jest *****iście!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2005, 16:30   #295
Kamyczka
Guest

Excl Bomba

No bomba !!! mnie się podoba !! Cool
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2005, 19:56   #296
Fiolka
Guest

ThumbsUp Extra

Fajne FS !!!! Na razie znam dopiero 1 odcinek, ale wytrwale czytam dalej! Pozdro i buziaki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.08.2005, 08:39   #297
Polaris
Guest

Domyślnie

To FS jest wspaniałe! Wciągnęło mnie już przy pierwszym odcinku. Teraz ledwo oderwałam się od niego by dać tutaj komentarz. Błędów raczej nie widzę, screenshoty są w porządku, fabuła świetna! Jednym słowem FS jest CUDOWNE! Oby tak dalej! Z niecierpliwością oczekuje następnego odcinka! Zasługujesz na maksymalną ocenę! 10/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.08.2005, 10:22   #298
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Ach, jaki Ty pazerny na te komenty (joke ).
Jesteś żywym dowodem, że z prostego i pospolitego pomysłu można wyczarować cudo.
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo za wykonanie i zdjęcia, w szczególności.
:clap2: :clap2: :tu: :tu: :clap: :clap:

PS. Chcę tylko spytać, czy będzie jeszcze jakiś wątek romantyczny ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 19:39   #299
czar
Guest

Domyślnie

Chcialam tylko powaidomic wszystkich oczekujacych na 7. odcinek, ze prace nad tekstem ida mi niezle . Dziekuje wszystkim za tak mile i dobre komentarze .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 12:37   #300
Andil
Guest

Domyślnie

To fs jest świetne. Uwielbiam i Harrego pottera i simy a tu dwa w jednym. Ciekawa akcja (chyba każdy w skrytości ducha marzy o takiej przygodzie). Najbardziej podoba mi się zamek nocą. Robi piorujące wrażenie. Zresztą wszystkie sceny są świetne. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania