|
![]() |
#1 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
Zrobiłem rodzinkę lepiej nie mówić 8 osobową. I zrobiłem dom który jest sexclubem Sexclub(u pmkkoch) no i patrzcie... Głuwne pomieszczenie ![]() pokoik do bara-bara.OJOJOJ...Ktoś jóż go zajął. ![]() Patrzcie!!barmanka w samej bieliźnie podrywa faceta!!! ![]() Mam zamiar jeszcze zrobić bank który sim obrabuje i zabije jakiegoś sima lub simkę I jeszcze więzienie... screny wkrótce!!! Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:09 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja raz zrobilam tak : wybudowalam an wyspie wakacyjnej takie cos : duza czesc wyspy calkowicie zagrodzilam plotem, rzeby wejsc nie mozna bylo i zostawilam troszeczke miejsca przed ulica. Tam, gdzie bylo malo miejsca, postawilam najtanszy stolik i krzesla (ech takie z siana XD) , a tam, gdzie bylo ogrodzone, powstawialamwszytko, czego poptrzebouje sim an wakacjach, czyli np.sklepy, pokoje laienka itp. potem wyslalam tam moja simke. Kazalam sie jej telposrtowac w obszar za plotem, a wszyscy inni stali przed albo siedzieli przed stolikem xq bylo tam pelno kaluz sikow, a moja simka miala super wakacje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 22:08 |
|
![]() |
![]() |