Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.08.2005, 16:20   #1
simeczka
Guest

Arrow Czary i składniki

Hejka.Wiecie coś może o jakiś nowych tajemnych czarach albo składnikach???
Słyszałam że jak się odkryje wszystkie zaklęcia z księgi to dochodzą nowe,czy to prawda??? Albo też jak sie wypełnia jakieś zadanie od sprzedawców to za jego wykonanie można dostać przepis na nowy czar???
Może wy coś odkryliście? Czekam na odpowiedzi.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.08.2005, 18:20   #2
kuba654
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał simeczka
Hejka.Wiecie coś może o jakiś nowych tajemnych czarach albo składnikach???
Słyszałam że jak się odkryje wszystkie zaklęcia z księgi to dochodzą nowe,czy to prawda??? Albo też jak sie wypełnia jakieś zadanie od sprzedawców to za jego wykonanie można dostać przepis na nowy czar???
Może wy coś odkryliście? Czekam na odpowiedzi.
To prawda, że po odkryciu wszystkich czarów dochodzą nowe i to prawda, że rozmawiając ze sprzedawcami (Aptekarzem Teddem, Mary i Wampirzycą) dają ci zadania. Jak je wykonasz to dostaniesz jakiś składnik. To tyle

stare 08.08.2005, 19:22   #3
Vera
Guest

Question Na pewno?

Ja mam simke która mieszka w abrakadabrowie juz 95 dni (nie za durzo) ale mam odkryte wszystkie zaklecia i nie mam nowych... a co do spzredawców to ona pyta ła czy daja PRZEPISY. Składniki - tak. Pzrepisy - nie. Pzrynajmniej mi nigdy nie dali.

stare 10.08.2005, 13:48   #4
simeczka
Guest

Domyślnie

A może ktoś odkrył zupełnie nowy skadnik lub zaklęcie???
Ja mam tylko dwa i to przepisy kuchenne a nie czary:

winogrona+winogrona+pot ropuchy=magiczny nektar
pył chochlików+masło+proszek do pieczenia=magiczny biszkopt

Musze jeszcze wypróbować coś np. z dwoma potami ropuchy.
pot ropuchy+pot ropuchy+jagody bzu czarnego=???
to przykładowy nektar,może by coś z tego wyszło.

stare 18.08.2005, 15:30   #5
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

oorrgh...ile razy wam to trzeba tlumaczyc, dzieci...
nie ma zadnych nowych czarow...nie ma rzadnych nowych skladnikow...nikt ci nie da nowych przepisow...
Jest tylko tyle ile jest w ksiedze i NIC WIECEJ !!! Czy do Was na serio nic nie dociera ???
Cytat:
Napisał kuba654
To prawda, że po odkryciu wszystkich czarów dochodzą nowe i to prawda, że rozmawiając ze sprzedawcami (Aptekarzem Teddem, Mary i Wampirzycą) dają ci zadania. Jak je wykonasz to dostaniesz jakiś składnik. To tyle
Tak ? No to prosze o screena, na ktorym wyraznie widac te twoje "nowe czary". Zdziwiony ? Alez jasne. To bylo do przewidzenia.

stare 26.08.2005, 17:55   #6
simeczka
Guest

ThumbsUp odkrycie

ja cos odkryłam!!! użyłam trzech miodów do ładowarki różdżek i wtedy simka jak je wrzuciła,zacierała tak ręce jakby sie jej czar udał,potem spróbowała jeszcze raz i pojawił sie fioletowy dymek a simka zaczeła kaszlać.
po kilku simowych dniach klikłam na cudotwórce a na niej opcja make gdy klikłam wyskoczyło TBD to klikłam i moja simka zaczeła wkładac trzy miody do cudotwórcy!!!i patrze na nią a ona stwarza sobie róg obfitosci!!!!!!!
a zauważcie że do cudotwórcy nie można dac miodów,dopiero po make i TBD!
może to nie wszystko? może jeszcze śa jakies tajne rzeczy? napewno! to sie okaże!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania