![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejka.Wiecie coś może o jakiś nowych tajemnych czarach albo składnikach???
Słyszałam że jak się odkryje wszystkie zaklęcia z księgi to dochodzą nowe,czy to prawda??? Albo też jak sie wypełnia jakieś zadanie od sprzedawców to za jego wykonanie można dostać przepis na nowy czar??? Może wy coś odkryliście? Czekam na odpowiedzi. ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja mam simke która mieszka w abrakadabrowie juz 95 dni (nie za durzo) ale mam odkryte wszystkie zaklecia i nie mam nowych... a co do spzredawców to ona pyta ła czy daja PRZEPISY. Składniki - tak. Pzrepisy - nie. Pzrynajmniej mi nigdy nie dali.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A może ktoś odkrył zupełnie nowy skadnik lub zaklęcie???
Ja mam tylko dwa i to przepisy kuchenne a nie czary: winogrona+winogrona+pot ropuchy=magiczny nektar pył chochlików+masło+proszek do pieczenia=magiczny biszkopt Musze jeszcze wypróbować coś np. z dwoma potami ropuchy. pot ropuchy+pot ropuchy+jagody bzu czarnego=??? to przykładowy nektar,może by coś z tego wyszło. |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]()
oorrgh...ile razy wam to trzeba tlumaczyc, dzieci...
nie ma zadnych nowych czarow...nie ma rzadnych nowych skladnikow...nikt ci nie da nowych przepisow... Jest tylko tyle ile jest w ksiedze i NIC WIECEJ !!! Czy do Was na serio nic nie dociera ??? Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() po kilku simowych dniach klikłam na cudotwórce a na niej opcja make gdy klikłam wyskoczyło TBD to klikłam i moja simka zaczeła wkładac trzy miody do cudotwórcy!!!i patrze na nią a ona stwarza sobie róg obfitosci!!!!!!! a zauważcie że do cudotwórcy nie można dac miodów,dopiero po make i TBD! może to nie wszystko? może jeszcze śa jakies tajne rzeczy? napewno! to sie okaże! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Sekretne czary | Harry | The Sims 1: Rozszerzenia | 88 | 23.02.2007 19:57 |
Tajne czary | Marvel | The Sims 1: Rozszerzenia | 194 | 21.12.2005 15:45 |
czary | Joasia | The Sims 1: Rozszerzenia | 43 | 16.02.2005 17:12 |
Tajne czary, ale jak je zrobić?? | Olgunia12 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 25.12.2003 11:34 |