Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej?
Henryk Ćwir 48 21.15%
Majka Ćwir 19 8.37%
Jan Nowak 74 32.60%
Anna Nowak 9 3.96%
Kasandra Ćwir 34 14.98%
Marek Kawaler 15 6.61%
Inny 28 12.33%
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.01.2005, 16:54   #61
Z.G
Guest

Domyślnie

Nienawidzę Kasandry Ćwir xP Jej rodziców zresztą też. Kasandra poszła do szkoły specjalnej a jej rodzice zmarli podczas postu
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.01.2005, 19:44   #62
Kajex
Guest

Domyślnie

Ja nie lubię Ćwirów... Ciagle do mnie przychodzą do domu !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2005, 07:24   #63
danika
Guest

Blush

Nie lubię żadnych a najgorsi są Ćwirowie. Wolę tworzyć swoje rodzinki....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2005, 14:33   #64
KubuS
Guest

Domyślnie

Ja wprost nienawidzę Jana Nowaka :/ Obleśny, stary gruby chłop... A w dodatku nosi poplamione ubrania. Oprócz niego, drugie miejsce mają Papużki... Ble
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2005, 20:24   #65
Mefox
Guest

Domyślnie

Ja nienawidzę Nowaków i Kasandry Ćwir. Do Henrego Ćwira nic nie mam, a Majkę Ćwir to nawet kiedyś z moim simem związałem (i wzięli ślub ). Teraz mój sim to samotnik. Jedyna osoba z którą "obcuje" to... jego kot - Mruczon (dawniej Mruczuś)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2005, 20:51   #66
..::Nefretka::..
Guest

Domyślnie

Zdecydowanie najbardziej wkurzali mnie Nowakowie, Ćwirowie, Papużki i rodzina Kumpel.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2005, 08:41   #67
ADRIAN
Guest

Smile Ach te rodzinki

Wg mnie to tak Ćwiry to taka amerykańska rodzinka jak z obrazka Nawet bogaty dom (jak na wersje podstawową) Kasandra kujon a rodzice ?? Kariera zawodowa, natomiast Nowaki to rzeczywista amerykańska rodzina nie dosc ze bezrobotni, grubi, to jeszcze biedni a do tego gruby facet przed TV.
Ja tak lubie nowaków ale nie cwir.
A rodzine Maschuga Maxis stworzył by poszpanowac nowymi meblami!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2005, 10:09   #68
SweetGirl
Guest

Domyślnie

Do Ćwirów nic nie mam, bo są spox. Nowakowi znalazłam pracę i teraz jest bogaty. Jak zaczynałam swoją przygodę z The Sims, to pomyślałam "ale ten Nowak gruby" i przez wszystkie zarobione pieniądze kupiłam bieżnię. Ćwiczył i ćwiczył, aż zapełnił na maxa kondycję. I... dalej był gruby. Nie nawidzę tych Papużek. One są jakieś chore: przychodzą i flirtują z moimi simami...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2005, 18:59   #69
Simuś
Guest

Domyślnie

Ćwiry są spox nowak mogą być po pewnej przerubce jak się ma tylko samo TS to można ich wychudzić po zatym cureczki rodzą się ładne... lubie trż rodzinke Maschuga ale fakt to poprostu szpan nowymi rzeczami :\ Lubie robić własne rodzinki i podmieniać moich na starych..Ale to jest strasznie męczące bo mi zależy na kożeniach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2005, 09:30   #70
Harimatris
Guest

Domyślnie

Ja również uważam, że Ćwirowie są OK No dobra - Majka i Henryk, bo Kassandra to moje wieczne utrapienie. Nie dość, że paskudna, to jeszcze wydaje się być nadętą ważniaczką :[ Raz tylko miałam dużo śmiechu jak zotała matką (tak, tak! Nie kłamię!) Zadzwonił telefon o adopcję, a ona wtedy odebrała i tak się śmiesznie złożyło Ale tak, czy siak najczęściej trafiała do szkoły specjalnej :>

Co do Papużek - nigdy nie lubiłam nimi grać. Parę razy tylko jak przyszły koleżanki to zrobiłyśmy z tej blondyny lesbijkę ;}

A Marek Kawaler? Miał ślicznego pieska i tyle Nieszczęśnik (?) zawsze kończył w jakimś małżeństwie z przypadku, bo moja Simka potrzebowała przyjaciół do awansu i robiła eliksiry miłosne... Ehh, niewesołe jest życie jak to określił Maxis: studenta
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania