![]() |
#382 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też zamówiłem w merlinie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#383 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#384 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#385 |
Guest
|
![]()
W takim przyzwoitym sklepie jak merlin bez obaw można zamówić grę i inne rzeczy ;] Cóż, zamawiałam tam TS NS i przyszłali mi paczkę w dniu premiery :]]
|
![]() |
![]() |
#386 |
Guest
|
![]()
Cuż... Ja też polecam Merlin.pl, po tym co ludzie mówią i co ja sądzę. TS2 NS zamówiłem na wirtus.pl i dostałem kilka dni po premierze. Nie polecam. Myślę, że merlin się postara ( i Poczta Polska też
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Myślę że tak - kumpel zamawiał i dostał w dzień premiery
|
![]() |
![]() |
#388 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A ja Ci powiem, że od jakichś 5 lat zamawiam książki i gry w Merlinie i NIGDY się nie zdarzyło, że przyszło coś nie tak (a zamawiałam kiedyś przynajmniej raz w miesiącu za ok 2000 zł rocznie więc trochę tego było). I jeśli tam się zamawia w miarę regularnie lub raz na jakiś czas za większą sumę (np. gra komputerowa), to przesyłka jest darmowa (za kuriera połowa). Od 4 lat nie płacę za przesyłkę więc książki mam duuużo taniej niż w księgarni i często nawet szybciej niż się tam pojawią. A grę TSNS dostałam DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. Ale jeżeli ktoś jest, jak to mówisz głópi i zamawia w niepewnych sklepach, to nic dziwnego, że potem jest rozczarowany. I teraz też tam zamówiłam TSNŻ i zapłacę jakieś 69 zł (bo kiedy zamawiałam akurat była promocja - nie płaci się za przesyłkę (nawet kurierską). Cytat z maila potwierdzającego: "(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość) 1. MXP08004773 - The Sims 2: nocne życie, 1 szt., 69zł wartość zakupów: 69 zł koszt przesyłki: 0 zł Łącznie: 69 zł Do zapłaty: 69 zł Forma płatności: za pobraniem Forma dostawy: przesyłka kurierska " : )miks(: jeśli priorytetem, to chyba nie dostaniesz w dzień premiery (możliwe, że dzień po). Lepiej kurierem. I wtedy Poczta Polska się nie musi starać, bo to nie przez nią idzie. A kiedy wejdziesz na stronę firmy kurierskiej i podasz numer przesyłki, to zobaczysz, czy jest już zapakowana, czy kurier odebrał i wyjechał ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Eveline : 04.09.2005 - 00:39 |
|
![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
mnie przekonaliscie jiednak zamawiam w marlinie nie dosc ze taniej niz na alegro i innych sklepach wysylkowych to w dodatku wyscie juz tam zamawiali ja wam wieze napisze jaka jiest gra czy napewno jiest dobra
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|