Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.09.2005, 16:27   #381
Cocco
Guest

Domyślnie

Ja chcę zamówić w timsofcie.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.09.2005, 16:51   #382
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja też zamówiłem w merlinie Nie ma się czego bać Przecież zapłacę przy odbiorze, a przesyłka madojść w dniu premiery, przecież od tego jest kurier Kupowaniem kota w worku można nazwać kupienie gry na allegro, tam sprzedają zwykli ludzie, a przecież sklep nie sprzeda ci niczego złego, przecież to by działało na jego niekorzyść, a tego chyba nie chcą Ktoś pytał się co tak późno? Simy dostane w dniu premiery, czyli 16 września, a że pomiędzy 16.00, a 18.00, to sam tak wybrałem, bo przecież nie opuszczę dnia w szkole tylko dlatego, że mają przyjść simy Uważam, że nie ma się czego bać, przecież kupienie simów w sklepie internetowym, daje pewność dostania przesyłki No, a jak się wybierze kuriera, to napweno nie stracisz pieniędzy, bo płacisz przy odbiorze

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 16:51   #383
Adi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
Za to ja słyszałam że ma być TS2 Firma czy coś takiego podobnego..zreszta temat na forum o nastepnym dodatku jest, tylko że zamknięty..Bo to są jeszcze nie potwierdzone informacje..
ludzie dobijacie mnie, nauczcie sie czytac, pól polski mói o the sims 2 firma bo na jakiejs stronie ktoś dał dział Mój wymażony dodatek i włąsnoreczni napisał kilka swoich wymazonych pragnien, a teraz kazdy mysli ze to prawdziwa inforMACJA MIMO ZE PISZE WSZEDZIE NA OKOŁO ŻE ZOSTAŁO TO WYMYSLONE PRZEZ AUTORA SERWISU
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 18:48   #384
Dream
Guest

Domyślnie :::000:::

Cytat:
Napisał Doris
Zamawianie przez internet to kupowanie kota w worku,nie wiesz co kupujesz,bo rózne oszustwa się zdarzają,ja zawszę kupuję grę w sklepie i juz sie nie mogę doczekać kiedy dostane w łapy NŻ...
Ha, oczywiście. A gdzie ty zamawiałaś tę grę? Jeżeli kupisz w dobrym i sprawdzonym sklepie wysyłkowym to na pewno nie dostaniesz w kota w worku. Przyślą Ci w dzień premiery... Jeżeli piszą to dotrze. No, może nie zawsze. Do kolegi dotarło. To musi być sprawdzone.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 18:56   #385
Bubcia
Guest

Domyślnie

W takim przyzwoitym sklepie jak merlin bez obaw można zamówić grę i inne rzeczy ;] Cóż, zamawiałam tam TS NS i przyszłali mi paczkę w dniu premiery :]]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 21:59   #386
MikS
Guest

Domyślnie

Cuż... Ja też polecam Merlin.pl, po tym co ludzie mówią i co ja sądzę. TS2 NS zamówiłem na wirtus.pl i dostałem kilka dni po premierze. Nie polecam. Myślę, że merlin się postara ( i Poczta Polska też ). I mam pytanie, czy jak zamówiłem priorytem w PP to dostanę w dzień premiery?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 22:54   #387
Pawlq
Guest

Domyślnie

Myślę że tak - kumpel zamawiał i dostał w dzień premiery
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 00:34   #388
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Litlle Bloosom
Nie chce nikogo obrazić tymi słowami :

Ale dla mnie zamawianie w internecie to głópota . Ja zamówiłam the sims2 na studiach i co nie dość , że zapłaciłam drożej (za kuriera) to przyszło mi tydzień po premierze i tata tak się na mnie wkóżył , bo w sklepie były już dzień po premierze . Wole kupować w zwykłym sklepie . Wam też to radzę
Ta, na pewno "głópota"
A ja Ci powiem, że od jakichś 5 lat zamawiam książki i gry w Merlinie i NIGDY się nie zdarzyło, że przyszło coś nie tak (a zamawiałam kiedyś przynajmniej raz w miesiącu za ok 2000 zł rocznie więc trochę tego było). I jeśli tam się zamawia w miarę regularnie lub raz na jakiś czas za większą sumę (np. gra komputerowa), to przesyłka jest darmowa (za kuriera połowa). Od 4 lat nie płacę za przesyłkę więc książki mam duuużo taniej niż w księgarni i często nawet szybciej niż się tam pojawią. A grę TSNS dostałam DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. Ale jeżeli ktoś jest, jak to mówisz głópi i zamawia w niepewnych sklepach, to nic dziwnego, że potem jest rozczarowany.
I teraz też tam zamówiłam TSNŻ i zapłacę jakieś 69 zł (bo kiedy zamawiałam akurat była promocja - nie płaci się za przesyłkę (nawet kurierską).

Cytat z maila potwierdzającego:
"(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość)
1. MXP08004773 - The Sims 2: nocne życie, 1 szt., 69zł

wartość zakupów: 69 zł
koszt przesyłki: 0 zł
Łącznie: 69 zł
Do zapłaty: 69 zł
Forma płatności: za pobraniem
Forma dostawy: przesyłka kurierska "

: )miks(: jeśli priorytetem, to chyba nie dostaniesz w dzień premiery (możliwe, że dzień po). Lepiej kurierem. I wtedy Poczta Polska się nie musi starać, bo to nie przez nią idzie. A kiedy wejdziesz na stronę firmy kurierskiej i podasz numer przesyłki, to zobaczysz, czy jest już zapakowana, czy kurier odebrał i wyjechał A potem już tylko czekać

Ostatnio edytowane przez Eveline : 04.09.2005 - 00:39
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 09:08   #389
Rendy
Guest

ThumbsUp

mnie przekonaliscie jiednak zamawiam w marlinie nie dosc ze taniej niz na alegro i innych sklepach wysylkowych to w dodatku wyscie juz tam zamawiali ja wam wieze napisze jaka jiest gra czy napewno jiest dobra a wy zamawiacie w merlinie???????? :unsure:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 09:32   #390
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania