![]() |
#431 |
Guest
|
![]()
Ha, widzę, że chyba tylko ja chodzę do pierwszej gimnazjum i jestem tu najmłodsza
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
Wiem ze to troche glupie pytanie ale czy wiecie moze kiedy bedzie oficjalne wypuszczenie gry na rynek polski? Nigdzie nie moge tego znalesc...
z gory dzieki! }{momo}{ |
![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
16 września... heh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Reputacja: 10
|
![]()
Było to kilka razy mówione, ale powtórzę:
Tak żeby wszyscy zapamiętali i zobaczyli: PREMIERA THE SIMS 2: NOCNE ŻYCIE W POLSCE DNIA 16 WRZEŚNIA Mam nadzieję, że nie obrazicie się za czcionkę, ale to po to, aby pytania się nie powtarzały ![]()
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
No sorry Michalunia ale "pujdzie" nie ujdzie. Wiem, że to nie na temat no ale sorry nieuchodzi w którejś tam klasie przedszkola.
|
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
Mam znakomitą wiadomość!!!
JESZCZE 10 DNI!! I będziemy się cieszyć (ja mam 9 dni ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
Wy se nie wyobrażacie jak ja się ciesze, że NŻ wychodzi 16, ja mam dokładnie tego samego dnia urodziny, a tata już mi obiecał tę grę kupić. Nie wiecie jaka jestem szczesliwa tym bardziej że jestem bez kasy
|
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
Fajnie masz
![]() Ludzie wyobraźacie sobie: 10 dni, okrągłe 10 dni i bedziemy się cieszyć!!! Mam proźbe do takich jak "magda_909" Żeby pisali innym co jest - czy sie podoba OK? |
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
Zamiast trzymać się tematu to Wy tu sobie jakieś luźne pogadanki o przeżyciach wewnętrznych uskuteczniacie, robiąc jeszcze większy bałagan niż do tej pory był
![]() Ja może dodam że istnieje pewna plota że następnym dodatkiem w serii ma być The Sims Bazar czy też The Sims Market. Oczywiście to pogłoski, nie potwierdzone oficjalnie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|