|
|
#451 |
|
Guest
|
Dzisiaj dostałam gazete z ofertami w Tesco..I tam były Simsy 2 w jakiej są cenie i..TS2 NŻ była okładka i napis : Premiera 14 września w cenie 79 złotych. Może te prawda, nie wiem..Ale wiem że będę miała simsy za 10 dni..tak w dniu premiery..
I może pójdę sparwdzić tgeo 14 czy już jest w sklepie..Na pewno są gdzieś w magazynku ukryte..
|
|
|
|
|
|
#452 |
|
Guest
|
Czy będzie można fure ztiuningować??? :con:
|
|
|
|
#453 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Guest
|
Cytat:
Będziesz mógł tuningować <bueh> ale kolory ![]() Czy www.play.com.pl jest dobry? Może ktoś kupywał? I powie mi :/ |
|
|
|
|
#455 | |
|
Guest
|
Cytat:
. A reszcie to nawet zadków się sprzed kompa ruszuć nie chce by pójść do sklepu i kulturalnie samemu sobie kupić . Ja tam idę sobię elegancko w dzień premiery kupuję w Empik'u i jest git!
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#457 |
|
Guest
|
Na stronce www.thesims.de jest garść nowych sceenów z gry więc jeśli ktoś chce jeszcze się napatrzeć na nowe urozmaicenia to serdecznie zapraszamy.
|
|
|
|
#458 |
|
Guest
|
Możecie mi ktoś powiedzieć ile w Wirtusie kosztuje dostawa za granicę. Nigdzie tego nie mogę znaleźć. :con:
|
|
|
|
#459 |
|
Guest
|
Hm... Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że merlin to dobry internetowy sklep i to właśnie tam zamawiam najczęściej gry, bo w moim miasteczko rzadko coś się znajdzie
Ale polecam właśnie ten sklep. O innych nie mogę nic powiedzieć, bo tam nie zamawiałam...
|
|
|
|
#460 |
|
Guest
|
Po odwiedzajcie strony!
Tu jest kilka newsów - http://sims.safri.pl/ |
|
![]() |