|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
FIRMA??????
Już na nic gorszego nie mogli się zdecydować?? To będzie do ****!!!! :censor: Na pocieszenie tylko Nightlife....... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Och to dobrze że będzie taki głupi wg. mnie dodatek..Przynajmniej zrobi sobie przerwę w kupowaniu simsów..Chyba że w tym dodatku będzie coś bardzoo ciekawego..
Ale NŻ kupie.. ;d Już tylko parę dni.. Pawlo mnie się wydaje że będzie TS2 Firma gdzieś w marcu jak TS2 Na Studiach... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wyobrazcie sobie ze patrze na reklame carefooru (czy jak to się pisze) i tam jest nocne życie od jutra, od 12 września, sprawdze to jutro, powiadomie jak coś
Mnie osobiści się podoba Firma, ale dużo bardziej wolałabym zwierzaki w pierwszych simach, zwierzaki były podstawą |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
I znowu nikt... Ja ciągle jestem zdesperowany
![]() Naprawdę zdesperowany do granic wytrzymałości Sahem;(
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Saehm ja też pierwszy raz zamawiam, ale chyab Eveline powiedziała, że zcasem wcześniej o 1 dzień dadzą. Ale teraz wyszło tak że premiera w pt. A skoro muszą to wysłac to chyba 19.09 bo w sobotę i niedzielę tichyab raczej nie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Firma! Moje mażenie! Moi rodzice mają sklep i jak robie moją rodzinke to nigdy nie wiem jaki im dać zawód. Ale teraz będzie super, zawsze mażyłem o takim dodatku. Otworzyć jakiś sklepiek, butik albo coś koło domu byłoby super. I na dodatek zatrudnić ekspedietnke w któej sie ktoś zakocha, albo zabotaże na konkuręcje, reklamy, ceny, dostawy, podatki, czynsze, Zus, its
![]() Dzisiaj zamówiłem już NŻ. będe miał koło 18 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak... Ale ja zamówiłem sobie to kurierem, i tam pisało, że jak kurier to dojdzie w 24h. A tam pisało, że wysyłają w dniu premiery i wychodziłoby, że dojdzie w sobote, a tam pisze, że "przewidywany" dzień to poniedziałek, czyli kurier 3 dni by to dowoził? Dlatego nie wiem co o tym myśleć.
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|