|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Ja mam juz jedno... Mam problem, ale to nie od tego dzial... ![]() Coz, mi mama kupila dzisiaj w Empiku i jak przyszlam z budy to to sliczne fioletowe pudeleczko z 2 plytami, instrukcja i jakas reklama lezalo se na moim ukochanym biureczku Tym, co jeszcze nie posiadaja NŻ zycze szybkiego zakupu i zeby juz se mogli pograc, a posiadajacym juz Nocne Życie zycze udanej zabawy ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma
>za 2 godz bede miała upragfnione simsy< (tatuś kupi )
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
(i też mam na imię Ania )Jednak po Simsy jadę w sobotę, niestety ani jutro, ani w piątek bym się nie wyrobiła Mam prośbę do tych co już mają NŻ, wstawcie jakieś zdjątka, bo te co są w necie, to wszystkie prawie takie same
Ostatnio edytowane przez Nisinën : 14.09.2005 - 20:08 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
No to jaki będzie w końcu następny dodatek? Niech ktoś mi powie, bo chcę mieć pewne informacje...
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ja juz nie moge zaraz wybuchnę.....
aaaaaa :judge: 8) :lama: ja ja sie zaraz przekręce...:shock: szok na maxa!!!!!!!!!!!po prostu...juz sie doczekac nie moge kiedy se poklikam w simy.... TYLKO ZE MAM K.GRAFICZNĄ ZRYPANĄ( MAM ZLE STEROWNIKI I SIE BOJE PRZY KOMPIE GRZEBAĆ) i mi sie domy nie wyświetlają i ludzie ;( ;( |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |