|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Na razie podoba mi się Nocne Życie. Jest całkiem sporo ubrań (oczywiście bez przesady
). Mogłoby być więcej fryzur, ale trudno się mówi. Ogólnie rzecz biorąc pierwsze wrażenie jest dobre. Zobaczymy, co będzie dalej ![]() ps. Do tych, co mają już grę - Graliście simką, która ma tą taką śmieszną fryzurkę (nie długie włosy, tylko te spięte)? Jeśli się ją wybierze, to simką w stroju kąpielowym, bieliźnie, pod prysznicem będzie miała taki ładniutki kucyk. Szkoda, że nie można go mieć normalnie, bo bardzo mi się podoba. Może ktoś widział gdzieś coś podobnego do ściągnięcia? :>
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mnie denerwuje tylko to że raz będzie widać dodatki z netu a raz nie! bez sensu. :1smutny:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Szczerze mowiac zawiodlam sie na NŻ Duzo slabsze od NS i juz czuje ze dosc szybko mi sie znudzi. Co dobre? Ano, widok innych domkow (nareszcie nei ma tej pustej zielonej przestrzeni), samochod (mozna pojechac na parcele publiczna i zawsze ma sie gdzie robic bara-bara), wampiryzm i to w zasadzie wszystko. Ze zlych rzeczy nie wszystkie dodatki dzialaja (normalka), zbyt szybko sie zakochuja i te randki sa takie schematyczne.
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
Moim zdaniem NŻ jest lepsze od NS
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Wrażenia... Bardzo ciekawy dodatek i chyba nie można byłoby się spodziewać czego bardziej 'wyszukanego'. Świetny pomysł z samochodami
Mimo iż jest ich tylko 5(?) rodzajów, to i tak duży wybór- tu mowa o kolorach aut. Całkiem dużo ubrań dla dorosłych i nastolatków, sporo nowych mebli i innych bajerów. No i miasto i wyprawy nocą... Po prostu świetnie!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|