|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pawlo jak rodzi sie nowy sim, to gdy dochodzi do nastolatka to mu sie wybiera zarowno aspiracje jak i chemie, co mu sie bedzie podobac (dwie rzeczy) a conie (1 rzecz)
chyba o to Ci chodzilo. trawka a zadzwonilas do niej jako do simki czy przez 'uslugi'? bo to przez 'uslugi' trzeba. Ostatnio edytowane przez madziaq : 18.09.2005 - 15:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Spróbuj jeszcze raz po nia zadzwonic i kliknij na opcja randka w ciemno czy coś takiego, to powinno byc to. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pomóżcie, proszę
Mam obraz Merolas MultiPainting i szczerze powiem, że w sumie dzięki temu moja simka zdała studia z dobrymi ocenami i jeszcze miała czas na flirty z wieloma simami. A tu buch, nagle razem z Simsami Nocne Zycie zniknęły wszystkie dodatki. Klikam - włącz zawartość treści zmodyfikowanej - a tego dalej nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mam pytania:
1.czy przebywając na swojej parceli widac tez oprócz niej całą okolice wraz z żyjącymi w niej simami? 2. Czy da sie odwiedzać sąsiadów 3.Czy samochód prowadzi sie samemu? |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba już się ot o pytałaś |
|||
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
help nie chce mi kod seryjny wejsc pisałam zamiast tego z przekreslonego z i nic;( help
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |