|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
tak... probowałam... to była pierwsza rzecz ktorą mi poradziły kolezanki.... bez rezultatów.... Coś jeszcze mozna zrobić? nie tylko ja mam takie kłopoty, wiele moich kolezanek (równiez takie które nie mają neta) nie ma tych prac...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
HalooOo ??? Kto Mi Powie Dlaczego Wszystkie "długie" kody mi nie działają??? Np: bodProp dormSpecificToolsDisabled
Jak je Wpisywać???
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Hey. Gałam sobie dzisiaj w simsy i tu nagle patze a tu sim patrzy przez okno
Nie wiedziałam, że jest taka opcja , a gram tak długo, a tu zdjęcie.http://olasims2.dl.interia.pl/1357.bmp (wolno się ładuje) Aha i mam pytanko: Jak zajść w ciążę na studiach w akademiku?? Bo ja mam dwóch simów, którzy się kochają mają kontakty 100/100 i jak klikam na łóżko to jest tylko bara bara :con: ?? Ostatnio edytowane przez rainne : 03.10.2005 - 09:24 |
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
bez pomocy hacków nie można zajść w ciążę studentką. a co do tego okna to simowie czasem se tak patrzą, ale ja miałem lepiej bo raz grałem i nina kaliente zaczęła myć okno!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Klikasz na nagrobku i wybierasz Make me pregnacy with/ no i imiona potencjalnych dawców. No i studentka w ciąży. Tyle, że wraca ze studiów sama. Bachorków nie zabiera do domu. Natomiast ma ich we wspomnieniach. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
aa i jeszcze wracając do okien musi mieć wlączoną wolną wole czy nie??????? |
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
No proszę, jak ta gra jeszcze może człowieka zaskoczyć
. Hmm, ja mam kolejne pytanie - do czego służy ta roślino-krowa, która jest nagrodą w karierze tego przyrodnika (nie pamiętam dokładnej nazwy)? Jak się z niej korzysta i jakie są z niej korzyści. Bo jak narazie stracilam całe 35 simoleonów, żeby dać jej trochę mięsa, a ona nic . Gdyby ktoś mógł mi to objaśnić... .
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|