Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.09.2005, 00:11   #1
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał insolence
Pewnie trochę nie na temt, ale problem mam poważny..
Nie znam się za bardzo na sprzęcie komputerowym, jednak wiem, że wymagania co do gry spełniam. Jednak po jej uruchomieniu, wybraniu otoczenia, drzewa stają się białymi pudełkami, a gdy wejdę w którąś z rodzin, dom nie posiada kolorów ani pomieszczenia. Są całe białe z dziwnymi napisami..
Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ale to cholernie przeszkadza, bo ani tapet nie widać. Niczego..

Ktoś pomoże?
Wina sterownikow do karty graficznej. Wgraj albo nowsze albo... starsze na ktorys bedzie dobrze
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.09.2005, 08:26   #2
Hunter666
Guest

Domyślnie

Mam takie pytanie odnośnie "Warsztatu". Czy Wy również w sekcji nastolatki/okulary macie ikonkę ze znaczekiem "Nocnego Życia" mimo iż nie pojawiają się żadne szkła po wybraniu tej opcji??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 17:31   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Hunter666
Mam takie pytanie odnośnie "Warsztatu". Czy Wy również w sekcji nastolatki/okulary macie ikonkę ze znaczekiem "Nocnego Życia" mimo iż nie pojawiają się żadne szkła po wybraniu tej opcji??
tak, mam taką ikonkę i też nic się nie dzieje po wybraniu tego elementu... faktycznie ciut dziwne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 18:23   #4
Rendy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
tak, mam taką ikonkę i też nic się nie dzieje po wybraniu tego elementu... faktycznie ciut dziwne
No dziwne dopiero to dziś to zauwazyłam dziwne :con: :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 19:11   #5
Hunter666
Guest

Domyślnie

Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.
Te wspomnienia to np. "gotowe danie to potrawa, która mi nie wyszła" lub "Liliana i ja całujemy się gorąco". Jeszcze w dodatku "na studiach" było wszystko ok ale w "nocnym życiu" zaszły właśnie te wyżej wymienione zmiany.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 16:02   #6
patenka
Guest

Jak się nazywa ta maszyna któą jak się za duzo urzywa to sim ma aspiracje związaną z serem? Co trzeba zrobic aby stać się wampirem, słyszałam, że wystarczy poromawiać z wampirem i wtedy on ugryzie sima/simke ale moja simka przegadała z nim całą noc i nic się nei stało!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 16:15   #7
Orzech
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patenka
Jak się nazywa ta maszyna któą jak się za duzo urzywa to sim ma aspiracje związaną z serem? Co trzeba zrobic aby stać się wampirem, słyszałam, że wystarczy poromawiać z wampirem i wtedy on ugryzie sima/simke ale moja simka przegadała z nim całą noc i nic się nei stało!
Kula NOwyTySens czy jakoś tak... No taka kula xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 17:45   #8
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patenka
wampirem najłatwiej się stać sposobem, a mianowicie - zaprzyjaźnić się z nim i za punkty wpływu, namówić go aby ugryzł kogoś z domowników, z którymi mieszkamy. np. żona namawia wampira aby ugryzł jej męża. następnie, mąż kąsa żonę - i tak mamy dwa wampiry. a wyleczyć się można z wampiryzmu za pomocą leku sprzedawanego przez cygańską swatką, także zawsze można jedną osobę szybko odmienić.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania