![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
heh ja się kiedyś dałam nieźle nabrać - chciałam z modthesims2 ściągnąć simkę która mi się podobała, bo miała ekhem ładny biuścik :> okazało się że nie ma szans zainstalować paczki z tą simką, bo nie mam dodatków do niej czyli: skin tone, hair i takie tam (nawet głupi makijaż) - dopiero po wyklikaniu wszystkich linków które laska podała w poście i ściągnięciu z kilku różnych stron kilku dodatków mogłam zainstalować paczkę z simem... tylko że...... odechciało mi się
![]() ![]() wolę tworzyć swoje według swojego gustu ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ja nigdy takiego odchyłu nie miałem,na szczescie i z tego co wiem,osoby instalujace moje simki równiez nie miały problemów z instalacją MIMO ze nie miały włosów,cery itd.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No własnie oto mi chodzilo-ak jak pisze"wkurzam_sie
"-boje sie ze ich nie będzie w grze!Narazie simów nie zainstaluje muszę dokupic pamiec.Ale za kilka dni jade do koleżanki i tam sobie pogram tylko niewiem czy te simki w dodatkach będa u niej dzialaly bez uprzedniego ściagniecia tych wszystkich włosaow,skintonow,oczu itp.?Jesli sie komus chce to sciagnijcie chociaz jedna simke ta comi sie podoba i zobaczcie czy dziala w grze....plissss |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Duży biust | Sabina i Patrycja | The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! | 2 | 09.07.2005 21:22 |
DuŻy pRoBlEm | Bartek12 | The Sims 2: Problemy z grą | 3 | 20.03.2005 16:26 |