|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ok, czas na kolejna porcje stworkow, ale najpierw komunikat ^^ :
zrobiłam nowy spis treści, znaczy sie...ee...odcinkow ![]() ![]() dobra, dzisiaj tylko czwórka simow...nie chcialo mi sie robic wiecej :mu: -------------------- KOBIETA : Aluta ^^ ![]() MĘŻCZYZNA : Aszton Xd (według mnie zrobiłam bardzo ładne ujęcie ^^) ![]() MAŁA DZIEWCZYNKA : Chrapusia xp ![]() NASTOLATKA : Wiewiórka xD (macie racje, zdjęcie jest okropne -.-) ![]() --------------------- baj baj end gud najt ! do nastepnego razu ! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
genialne imiona ;D z twarzami gorzej ale i tak fajnie za twarzyczki 8/10 za imiona 10/10 (bosh coz za inteligencja
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie wiem jakieś takie pospolite ...bez wyrazu.....a imiona to bez komenta
6/10.... |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mnie się najbardziej podoba ALuta ;p A reszta ... mmm no taka sobie.. mam inny styl
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
witam ponownie i przxepraszam za tymczasiwy brak aktualizacji
![]() dzisiaj nastepna porcja simów o tematyce..."ciemność" Xp (nie moglam wymyslic nic lepszego...) , wiec dzisiaj pooglądamy sobie kościotrupkowe simy w kostuchowych wdziankach ^^ -------------------------- KOBIETA : Pani Króliczek ^^ ![]() MĘŻCZYZNA : Paproch <stawiam na biel> ![]() NASTOLATEK : Sząbi <zombi bez ząbi, bo sie na rowerze wywalił> ![]() MAŁY CHŁOPIEC : Sziszon <potomek Sząbiego, nie lubi Polańskiego (nie wiem, co ja tu wypisuje)> ![]() NASTOLATKA : Lasencja (jest najmroczniejsza ze wszystkich ^^) ![]() -------------------------- do nastepnego razu ^-^ -------------------------- EDIT : Irisz, masz to u mnie jak w banku xD Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 09.10.2005 - 19:31 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ach ... ach... te imiona
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie i już zaczynam, bo sie dzisiaj spiesze, wiec wybaczcie mi brak opisow ^^''
Dzisiaj "dziwolagi" ;D ![]() ![]() http://img413.imageshack.us/img413/7276/atomufka4ai.jpg ![]() P.S.:Ten odcinek dodam do spisu tresci nastepnym razem !!!! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Twoja ulubiona kariera to... | Samantha | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 67 | 20.08.2005 09:30 |