![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
witam ponownie i przxepraszam za tymczasiwy brak aktualizacji
![]() dzisiaj nastepna porcja simów o tematyce..."ciemność" Xp (nie moglam wymyslic nic lepszego...) , wiec dzisiaj pooglądamy sobie kościotrupkowe simy w kostuchowych wdziankach ^^ -------------------------- KOBIETA : Pani Króliczek ^^ ![]() MĘŻCZYZNA : Paproch <stawiam na biel> ![]() NASTOLATEK : Sząbi <zombi bez ząbi, bo sie na rowerze wywalił> ![]() MAŁY CHŁOPIEC : Sziszon <potomek Sząbiego, nie lubi Polańskiego (nie wiem, co ja tu wypisuje)> ![]() NASTOLATKA : Lasencja (jest najmroczniejsza ze wszystkich ^^) ![]() -------------------------- do nastepnego razu ^-^ -------------------------- EDIT : Irisz, masz to u mnie jak w banku xD Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 09.10.2005 - 19:31 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ach ... ach... te imiona
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie i już zaczynam, bo sie dzisiaj spiesze, wiec wybaczcie mi brak opisow ^^''
Dzisiaj "dziwolagi" ;D ![]() ![]() http://img413.imageshack.us/img413/7276/atomufka4ai.jpg ![]() P.S.:Ten odcinek dodam do spisu tresci nastepnym razem !!!! |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się twoje simy!!! ale jednak mogły by być lepsze
![]() ![]() rainne edit: wycinaj obrazki z cytowanych postów... chociaż w sumie, najlepiej w ogóle było wyciąć w całości cytowany post. Ostatnio edytowane przez rainne : 26.10.2005 - 19:07 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Mała Czarna- Nie cytuj ze zdjęciami... Albo je usówaj z posta albo poprostu tych postów w których są zdjęcia nie cytuj ...
Suziu- hehe... Może i śmieszne... Ale tylko to pierwsze dziecko mi się podoba... (z nowych dziwadeł) reszta trochę niestaranna :con: |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nie,to nie dla mnie
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
buhahah te najnowesze są dobre XD
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Wydaję mi się,ze pzrynajmniej tych ostatnich ,robiłaś tak dla jaj i te imiona,nie podoba mi się. do tego zdjęcia bardzo niewyraźne :con:
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Nic mi się nie podoba, i nie mówię dlatego że nie ma dodatków.
Te simy wyglądają jak robione na szybko, i takie zwyczajne... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Twoja ulubiona kariera to... | Samantha | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 67 | 20.08.2005 09:30 |