![]() |
#291 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S.Powinnaś coś o mnie wiedzieć... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#292 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Kręci: Bielizna , Brązowe Włosy Odrzuca: siwe włosy To ta staruszka mogła mieć bielizne - w moim przypadku w twoim mogło być coś innego Ps. Ma być (o ile już nie ma) patch na 180-200 błędów w grze ![]() Ma któś Zodiaki po pl? Ostatnio edytowane przez Pawlq : 09.10.2005 - 18:46 |
|
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]()
mam taki mały problem, wyjechałem wraz z żoną do miasta (oczywiście w simach) no i filtrowałem sobie z taką babką inną i teraz z moją simką mam -75 kontaktów i jest może jakiś kod lub coś takiego żeby znów mieć z nią 100% i cieszyć się szczęśliwym małżeństwem??
|
![]() |
![]() |
#294 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#295 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
A tak w ogóle co do swadki to troche oszukuje, no wiec w okolicy stworzyłam bruneta ze znakiem zodiaku lew którego kreciły blondynki z makijażem a odrzucała otyłość. Za ta tą blondynke tez lwa krecili bruneci i woda kolońska, wiec gdy moi simowie sie spotkali odrazku sie sopbie spodobali i on dał jej 4 błyskawice i ona mu tez, a gdy on umówił sie na randke w ciemno przy pomocy swatki( dał jej 5 000) to pojawiła sie jakaś inna blondynka której dał tylko 2 błyskawice!!!!!! I to ma być dobra swatka? przeciez tamta mu sie bardziej podobała!!!!!! Do bani to jest!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#297 | |
Guest
|
![]() Cytat:
4 blyskawice? to max to nie jest 3??? hmm a czy to nie jest tak ze swatka daje nieznajomych???? |
|
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie. Moja simka ma zachcianke "WSTAPIC W ZWIAZEK PARTNERSKI" a nie malzenstwo jednak nie wiem jak to zrobic... ile trzeba miec kontaktow z zareczonym simem zeby miec wylacznie zwiazek partnerski?
|
![]() |
![]() |
#300 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |