|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Zawsze mi się wydawało, że większość ludzi uważa, że Abrakadabra było najgorsze xd Jak kupiłam pierwsze Simy, to to był zestaw już ze Światowym życiem, więc co ja tam wiem xd Jest spoko. Poza tym, jak jakiś czas temu zainstalowałam zwykłe Simy, bez żadnych dodatków, to nic się nie dało zrobić, były nudne i szybko je skasowałam =D
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Bezapelacyjnie 'Balanga'. 'Światowego Życia' bym nigdy nie usunął, bo przywiązałem się do stołu alchemicznego, dżina, kuli do zmieniania osobowości... Przydatne rzeczy to są (i można się nimi ciekawie bawić ^^). W 'Balandze' nie dochodzi zbyt dużo ciekawych rzeczy, jedynie byk i dyskotekowa podłoga są jeszcze jeszcze. Poza tym nie przepadam za urządzaniem imprez.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Światowe życie- 4+
Balanga- 3 wakacje- 3- randka- 5- gwiazda- 6- zwierzaki- 5- Abrakadabra- 6 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ew, ja nie przepadam za randkami na mieście itd, Kawaler zemnie xP Więc dla mnie najgorsze The Sims Randka. Kto wie - Może za xxx czasu zmienię do tego dodatku nastawienie.
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ja uważam, że najgorszy dodatek to Abrakadabra. Kiedy kupiłam ten dodatek, wydawało mi się, że będzie super, a tu taka klapa. Owszem, jest ciekawy, czary, magia, smoki, itd., ale jedyne co mi się z tego wszystkiego podobało to arena pojedynków.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja najbardziej nie lubiłem balangi :/
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja uważam że najgorszy dodatek to tamdatadam .... Balanga
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mi wydaje się że Zwierzaki. Tylko opieka, wręcz nic ciekawego nie wnoszą
|
|
|
|
#9 |
|
|
PODSTAWA – Może to nie jest dodatek ale i jest i tak najlepsze! - 6+
ŚWIATOWE ŻYCIE – Według mnie to chyba najgorszy dodatek. Daje on tylko miasta, obiekty i kariery. To jest jak prawie akcesoria. - 2+ BALANGA – Dodatek taki sobie. Nie mam nic to powiedzenie do tego dodatku ale jest nawet spoko – 4 RANDKA – To mój drugi ulubiony dodatek. Daje dużo opcji, fajne meble i miasto. - 5+ ZWIERZAKI – Mój trzeci ulubiony dodatek. Daje zwierzęta co jest najlepsze i nowe opcje oraz kręcone schody. - 4 WAKACJE – Ten dodatek jest nawet fajny bo można jechać na wakacje i nic więcej dobrego ten dodatek nie ma. - 3+ GWIAZDA – Mój pierwszy ulubiony dodatek! K.C. is. Dużo opcji, nowa dzielnica, nowe meble, głowy, ubrania i wiele wiele więcej. Aha i oczywiście, możliwość bycia gwiazdą! - 6+ ABRAKADABRA – Nic o tym dodatku nie powiem, bo też go nie lubię. - 3- |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
najsłabsze Światowe Życie, za Abrakadabra też nie przepadam
|
|