Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.10.2005, 13:24   #321
Sacline
Guest

Domyślnie

wiem że to nie jest pytanie ale niechciałam zaśmiecać forum mam takie coś co może zmienić matrix-owego simaotrzeba na studiach wchodzimy w Przedmieście ,gramy rodzinką X ,wchodziwy w tryb kupowania, w sypialnie w stoliki i tam powinna być komoda stawiamy ją gdzie chcemy,czekamy aż jakieś simy przyjdą (oprucz sfatki) i klikamy simem żeby go przywitał ,potem klikamy na komode i wybieramy opcje np.,,umaluj....magda" :smilea: :smilea: :smirk:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.10.2005, 11:53   #322
KubaS

Reputacja: 10
Domyślnie

Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?
KubaS jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2005, 00:26   #323
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał KubaS
Moje pytanie dotyczy przeprowadzki. Mam taki problem że po schowaniu do ekwipunku sprzętów, po wypakowaniu np. w nowym domu nie mogę postawić przy ścianie szafy i łóżka. Co może byc powodem?
Jedyne co przychodzi mi do głowy to dach na tym poziomie na którym chcesz stawiać te sprzęty a nie piętro wyżej. Nie przebudowywałeś tego nowego domu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2005, 15:50   #324
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
Jedyne co przychodzi mi do głowy to dach na tym poziomie na którym chcesz stawiać te sprzęty a nie piętro wyżej. Nie przebudowywałeś tego nowego domu?
nie to chyba nie to... u mnie tez byl problem tyle ze stolem do gry w karty. nie dalo sie ustawic razem z krzeslami przy scianie... a druga rzecz obrazy przenisione w ekwipunku nie znikaja przy niskich scianach... to troche denerwujace.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 07:23   #325
Nesy

Question

Ściągnęłam sobie oba te patche z oficjalnej strony ale zainstalowałam tylko ten do NŻ. Czy jak teraz zainstaluje ten do NS to nic się nie stanie?

Czy to trzeba było najpierw ten do NS a potem do NŻ?
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 07:59   #326
twój stary

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
Ściągnęłam sobie oba te patche z oficjalnej strony ale zainstalowałam tylko ten do NŻ. Czy jak teraz zainstaluje ten do NS to nic się nie stanie?

Czy to trzeba było najpierw ten do NS a potem do NŻ?
jeżeli zainstalowałaś tego do NŻ, to on poprawia błędy także z NS, więc tego do NS nie musisz już instalować
twój stary jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 09:30   #327
Fraise
Guest

Question

Ej,a jak mozna grać w pokera? Postawiłam stół,ale krzeseł wokół niego nie można,a simowie nie mają żadnej reakcji na niego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 10:20   #328
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał StelliX
Ej,a jak mozna grać w pokera? Postawiłam stół,ale krzeseł wokół niego nie można,a simowie nie mają żadnej reakcji na niego
Może postaw ten stół na wolnej przestrzeni i sprobuj postawić 4 krzesła (jak do jadalni), blisko tego stołu. U mnie to działa. Potem mogę cały zestaw (stół i krzesła) przestawić gdzie chcę.
A może to jakieś dodatki z netu przeszkadzają?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 21:42   #329
Domanika
Guest

Cool Mam małe pytanko

Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 21:43   #330
berata

Domyślnie

Cytat:
Napisał Domanika
Czy leżeli wampir z wampirzycą (kobieta z meszczyzną) będą mieli dziecko/dzieci to to będą małe wampirki. Bo ja jak zrobiłam to mi wyszło normalne i potem musiałam się znowu przemienic zeby się opiekowac.
Dziecko będzie normalne. Już było to pytanie...
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania