![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiem ze taki temat był tylko nie pamietam tytułu :con: zaraz poszukam to editnę.
Edit : http://forum.thesims.pl/showthread.p...hlight=Problem jak sie jest cierpliwym to wszystko się znajdzie w wyszukiwarce. Mam nadzieje ze cos pomogłam Pozdrowionka! Ostatnio edytowane przez moniak1993 : 27.10.2005 - 11:19 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki Ci za fatygę ale ja już czytałem ten temat. Tam tylko pisze żeby instalować wszystko w osobnych katalogach, a ja tak robie przecież...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Problem jest w tym że nie można mieć na jednym otoczeniu uniwersytetu i Centrum Miasta naraz. Jeśli najpierw stowrzysz uniwersytet i uruchomisz "Nocne Życie" to pojawi sie komunikat że The Sims 2 Na Studiach zostało odinstalowane...itd.. Jeśli stworzysz Centrum Miasta i uruchomisz "Na Studiach" to w czasie ładowania otoczenia pojawi się taki błąd:"Działanie aplikacji zostało zakłócone i nastąpi jej zamknięcie". Jest to chyba związane z tym że te dwa dodatki mają całkiem inne sposoby zapisywania plików. Takie komunikaty pojawiają się przed instalacją któregokolwiek z dodatków. Nie wiem jak to rozwiązać.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Problem związany z The Sims 2 | Mateo | The Sims 2: Problemy z grą | 10 | 05.09.2005 20:56 |