|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
12 | 63.16% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 21.05% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 5.26% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 5.26% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No to daje ostatni odcinek
![]() ![]() ![]() ================================================== ======= "Do dwóch razy sztuka" Odcinek 7 -OSTATNI ![]() -Kto to był kochanie? -spytała Żaneta niczego się nie spodziewając. -Jakiś facet, mówił, że nazywa się Paweł. -Paweł?! -Żaneta była w szoku. -Znasz go? -Norbert się zdziwił. -Co jeszcze mówił? -Że jest twoim kochankiem. -Bezczelny! -kobieta się oburzyła. -Ale to prawda? -Kochanie, ja tylko jeden raz... -Żaneta próbowała się wytłumaczyć, ale Norbert nie dał jej dojść do słowa i wyszedł do ogrodu. ![]() Żaneta gotowała obiad, gdy Norbert podszedł do nie i przytulił. -Kochanie, ja nie chciałam...ja...-próbowała się tłumaczyć Żaneta. -Ciii -Szepnął Norbert i pocałował ją -zapomnijmy o wszystkim, zacznijmy na nowo. -Kocham Cię -powiedziała Żaneta. Norbert wziął ją w ramiona i czule pocałował. ![]() Miesiąc później Nadeszła rocznica ślubu Żanety i Norberta. Byli ubrani i gotowi na przyjście gości. -Mamo, a dużo będzie prezentów? -Dawid wypytywał z ciekawości. -Oj Dawid nie wiem, najważniejsze żeby goście w ogóle przyszli -powiedziała Żaneta poprawiając chłopcowi muszkę -Norbert idź otwórz drzwi chyba już przyszli. ![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Nauczycielka o dwóch twarzach | Kati_Simka | The Sims Fotostory | 1 | 26.08.2005 11:46 |