![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
NO TO ZAMKNIJCIE SIĘ W KOŃCU!!!a nie dyskutujecie nad tym, że to bez sensu, że on tu jest !! PO PROSTU NIE PISZCIE!!
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
To może niech ktoś zamknie ten temat wtedy nikt nie będzie mógł pisać nie sądzicie!!
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Ala,Dec 4 2003, 05:24 PM] Szukam i szukam i nie moge znaleźć. Mam Abrę od wczoraj więc sie nie czepiać
![]() Ostani mój post na tym temacie. smocze gniazdo 1 szt. 49 magimonów Ala jak jeszcze nic nie przebudowywałaś w Abrakadabrowie to na alei Wiązów 93 znajduję się owe stoisko wampirzycy Wiki, która sprzedaje smocze jaja z których wykluwają się małe smoczki. Smocze zabawki które możesz podarować smoczkowi aby nie podpalał Ci domku ![]() ![]() ![]() Jeżeli chcesz grać bez kodów i ściągania specjalnie dla dzieci smoczej łuski , smoczych łez, możesz je zdobyć hodująć małego smoczka. wystarczy że zrobisz to smoku: łaskotanie-łzy wyczesywanie-łuski Jeżeli nie powiedzie się za pierwszym razem próbój do skutku... ![]() P.S. Najbardziej u wampirzycy zadziwiło mnie to ,że przy opcji WYMIENIAJ SIĘ Wika uskarża się ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Co do wcześniejszej uwagi galazka-dobrze powiedziane
![]() A tak poza tym to zauważyłam że obywatel Filen za każdym razem wypowida się nie czytają cpoprzednich postów ![]() A co do wampira i czosnku- dla niej pewnie najmniejsza ilość jest nadmiarem więc się chętnie go pozbywa ^_^ |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
tego ja mam dos c tyle tych samych tematow
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Filen nie pisz post pod postem a jak już musisz to możesz korzystać z opcji EDYTUJ
(bezsensownie nabijasz posty)!!! <_< A co do smoka musisz o niego baaaaaaaaaaaaardzo dbać bo jak nie dbasz to się wykluwa czerwony i wszystko pali... PS.Mi kiedyś spalił wszystko, najpierw pojedyńcze meble potem całe pokoje a na końcu spalił ludzi!!! |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Baaaaaardzo Wam dziękuje :-* Nie wiedziałam że smoki jedzą kfjatki
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()