Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jakim grasz/łes chowańcem?
Tygrys 16 50.00%
Z któryś małp 3 9.38%
Koń 2 6.25%
Zebra 4 12.50%
Lew 3 9.38%
Zółw 0 0%
Niedzwiedź brunatny/Polarny 0 0%
Lampart 4 12.50%
Nosorożec 0 0%
Wilk 5 15.63%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.11.2005, 19:18   #1
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

yy...przecież było bardzo dużo trąbione w sieci, że gra wyjdzie tylko i wyłącznie w wersji kinowej. Czyli tylko texty zostały przetłumaczone a wszystko inne zostawione w oryginale. Ja naprawdę bardzo żałuje, że tak zrobili bo wolał bym usłyszeć sumienia z po polsku z tymi samymi aktorami co w jedynce byli.

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.11.2005, 10:44   #2
Alexik
Guest

Domyślnie Hej

Siemka.Jestem tu całkowicie nowa.Wpadłam tu przypadkiem.Też gram B&W ale tylko w 1.Gram Krówką i jestem na drugiej wyspe gdzie trzeba przejać wioski Lethysa.Powiedzcie mi jak można mieć innego chowańca niż Krowę teraz na 2-ej wyspie???Np. Zebrę.Pisz cie na gg 5475110 a także odpowiadajcie tu na forum.Czekam...papapz gory :thx:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2005, 10:56   #3
Alexik
Guest

Domyślnie Mam nadzeję

Cytat:
Napisał Osioł
yy...przecież było bardzo dużo trąbione w sieci, że gra wyjdzie tylko i wyłącznie w wersji kinowej. Czyli tylko texty zostały przetłumaczone a wszystko inne zostawione w oryginale. Ja naprawdę bardzo żałuje, że tak zrobili bo wolał bym usłyszeć sumienia z po polsku z tymi samymi aktorami co w jedynce byli.
Mam nadzieje,że pomożesz mi w moisch problemach.Masz bardzo fajną Króweczkę...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2005, 11:26   #4
Osioł

Domyślnie

A więc tak....

Na pierwszej wyspie mogłaś mieć Owieczke (jak przynosiłaś wszystkie owce temu wieśniakowi) za chowańca i (jeżeli zainstalowałaś cztery dodatki, które można ściągnąć z stąd ) leoparta, goryla, konika i jakąś kolorową małpe .

Na drugiej wyspie możesz zdobyć mojego ulubionego chowańca Zebre. Aby go mieć musisz przejąć wioske indjańską, która znajduje się najbliżes wioski Khazara, wtedy właśnie będziesz mogła rozpocząć zadanie z zagadką (do okręgu muchomorów należy wrzucić: wilka - znadziesz go w lesie obok tej wioski, rozgrzany kamień przez cud ognia, kupe chowańca i wszystko musisz orkążyć cudem tarczy). Po wykonaniu prostej zagadki masz Zebre.

Trzecia wyspa, niedaleko wioski azteków mieszka czarownica, która omładza ludzi, należy jej dać dwóch dorosłych, a gdy zaboli ją głowe należy dać dzieciaka i będziesz mogła wziąść chowańca mapłe (którego mozna było wybrać na początku gry :/)

Czwarta wyspa, pomóż dzieciaku schwytać ryby w sieć (znajduje się on za bramą) a dostaniesz żółwia.
Pomóż dojść ślepej kobiecie do wioski a dostaniesz wilka, ale przed tem zadbaj, aby ta wioska, do której zmierza była pod Twoją kontorlą no i miej juz zainstalowanego patcha 1.10 lub 1.20 bo te zadanie ma taką tendencje, że często nie chce się zaliczyć :/.
(także na 4 wyspie możne mieć leoparda, konika, goryla i kolorową małpe )

Piąta wyspa, znajdz wrak statku marynaży z pierwszej wyspy i pogadaj z nimi a dadzą Ci odrazu niedźwiedzia polarnego.
Znajdz łamigłówkę z labiryntem, w którym siedzi ślepy wilk. Rozwiąż ją a dostaniesz lwa.
Przejmij wioske japończyków i uaktywnij zadanie, pozbieraj kupy i dojdziesz do niedźwiedzia brunatnego.

Tyle na ten temat.

Arthas, my son
stare 27.11.2005, 13:56   #5
Alexik
Guest

Domyślnie Dzieki

Dzieki Osioł!!!!Mam nadzieję że mi się uda a jak nie to trudno.Masz GG?? Jęsli tak to podaj na forum.Oki??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2005, 11:38   #6
abacusca
Guest

Post a jak...

a jak zdobyć tą trzecią wioskę na tej wyspie z tym guru
bo jest trochę daleko a gram od niedawna i mało wiem ;(

PS.za odpowiedź z góry :thx:

Ostatnio edytowane przez abacusca : 20.12.2005 - 12:28
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2005, 22:23   #7
Osioł

Domyślnie

Proste jak trud...porób baaaaardzo dużo rozpłodników, potem przygotuj sobie (jak oczywiście chcesz) duży zapas drewna z tej bańki cudów. Wiesniacy zaczną się rozmnażać a Ty zacznij im budować dużo chat i zbórz by nie powymierali z głodu przez dużą populacje. Gdy tak będziesz powiększać swoją wioske to zaczną Tobie rosnąć wpływy i będziesz mieć większy zasięg. Potem porozstawiał byle jakie głazy kamienie w swojej metropolii, wieśniacy zaczną wieczorami do nich się modlić. Po pewnym czasie na kamieniami będzie widnieć Twoje logo. Jeżeli nadal wpływy będą za małe, to spróbuj przejśc misje z Guru (wiem, że ciężka jest ale potem bardzo on pomaga) a w nagrode on wybuduje Ci monument w drugiej przejętej wiosce (wplywy urosną). Ewentualnie możesz rzucać tymi naładowanymi kamieniami w trzecią wioske tak aby udapły w centrum i żeby wieski je zobaczyły a bardzo dużo wiary to przyniesie.

Arthas, my son
stare 21.12.2005, 11:17   #8
abacusca
Guest

Domyślnie

dzięki Osioł to pomaga

PS.znalazłam stronkę gdzie jest trochę wiadomości ale już niema nowych newsów
http://bw.gry-online.pl/

Ostatnio edytowane przez abacusca : 21.12.2005 - 12:03
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2006, 15:11   #9
Profesor Parker

Reputacja: 10
Domyślnie

Pewnie zadam jakieś debilne pytanie, ale czy B&W2 jest tylko na DVD o_O?
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania