|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jakim grasz/łes chowańcem? | |||
| Tygrys |
|
16 | 50.00% |
| Z któryś małp |
|
3 | 9.38% |
| Koń |
|
2 | 6.25% |
| Zebra |
|
4 | 12.50% |
| Lew |
|
3 | 9.38% |
| Zółw |
|
0 | 0% |
| Niedzwiedź brunatny/Polarny |
|
0 | 0% |
| Lampart |
|
4 | 12.50% |
| Nosorożec |
|
0 | 0% |
| Wilk |
|
5 | 15.63% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
yy...przecież było bardzo dużo trąbione w sieci, że gra wyjdzie tylko i wyłącznie w wersji kinowej. Czyli tylko texty zostały przetłumaczone a wszystko inne zostawione w oryginale. Ja naprawdę bardzo żałuje, że tak zrobili bo wolał bym usłyszeć sumienia z po polsku z tymi samymi aktorami co w jedynce byli.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Siemka.Jestem tu całkowicie nowa.Wpadłam tu przypadkiem.Też gram B&W ale tylko w 1.Gram Krówką i jestem na drugiej wyspe gdzie trzeba przejać wioski Lethysa.Powiedzcie mi jak można mieć innego chowańca niż Krowę teraz na 2-ej wyspie???Np. Zebrę.Pisz cie na gg 5475110 a także odpowiadajcie tu na forum.Czekam...papapz gory :thx:
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
A więc tak....
Na pierwszej wyspie mogłaś mieć Owieczke (jak przynosiłaś wszystkie owce temu wieśniakowi) za chowańca i (jeżeli zainstalowałaś cztery dodatki, które można ściągnąć z stąd ) leoparta, goryla, konika i jakąś kolorową małpe . Na drugiej wyspie możesz zdobyć mojego ulubionego chowańca Zebre. Aby go mieć musisz przejąć wioske indjańską, która znajduje się najbliżes wioski Khazara, wtedy właśnie będziesz mogła rozpocząć zadanie z zagadką (do okręgu muchomorów należy wrzucić: wilka - znadziesz go w lesie obok tej wioski, rozgrzany kamień przez cud ognia, kupe chowańca i wszystko musisz orkążyć cudem tarczy). Po wykonaniu prostej zagadki masz Zebre. Trzecia wyspa, niedaleko wioski azteków mieszka czarownica, która omładza ludzi, należy jej dać dwóch dorosłych, a gdy zaboli ją głowe należy dać dzieciaka i będziesz mogła wziąść chowańca mapłe (którego mozna było wybrać na początku gry :/) Czwarta wyspa, pomóż dzieciaku schwytać ryby w sieć (znajduje się on za bramą) a dostaniesz żółwia. Pomóż dojść ślepej kobiecie do wioski a dostaniesz wilka, ale przed tem zadbaj, aby ta wioska, do której zmierza była pod Twoją kontorlą no i miej juz zainstalowanego patcha 1.10 lub 1.20 bo te zadanie ma taką tendencje, że często nie chce się zaliczyć :/. (także na 4 wyspie możne mieć leoparda, konika, goryla i kolorową małpe )Piąta wyspa, znajdz wrak statku marynaży z pierwszej wyspy i pogadaj z nimi a dadzą Ci odrazu niedźwiedzia polarnego. Znajdz łamigłówkę z labiryntem, w którym siedzi ślepy wilk. Rozwiąż ją a dostaniesz lwa. Przejmij wioske japończyków i uaktywnij zadanie, pozbieraj kupy i dojdziesz do niedźwiedzia brunatnego. Tyle na ten temat. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dzieki Osioł!!!!Mam nadzieję że mi się uda a jak nie to trudno.Masz GG?? Jęsli tak to podaj na forum.Oki??
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a jak zdobyć tą trzecią wioskę na tej wyspie z tym guru
bo jest trochę daleko a gram od niedawna i mało wiem ;( PS.za odpowiedź z góry :thx: Ostatnio edytowane przez abacusca : 20.12.2005 - 12:28 |
|
|
|
#7 |
|
|
Proste jak trud...porób baaaaardzo dużo rozpłodników, potem przygotuj sobie (jak oczywiście chcesz) duży zapas drewna z tej bańki cudów. Wiesniacy zaczną się rozmnażać a Ty zacznij im budować dużo chat i zbórz by nie powymierali z głodu przez dużą populacje. Gdy tak będziesz powiększać swoją wioske to zaczną Tobie rosnąć wpływy i będziesz mieć większy zasięg. Potem porozstawiał byle jakie głazy kamienie w swojej metropolii, wieśniacy zaczną wieczorami do nich się modlić. Po pewnym czasie na kamieniami będzie widnieć Twoje logo. Jeżeli nadal wpływy będą za małe, to spróbuj przejśc misje z Guru (wiem, że ciężka jest ale potem bardzo on pomaga) a w nagrode on wybuduje Ci monument w drugiej przejętej wiosce (wplywy urosną). Ewentualnie możesz rzucać tymi naładowanymi kamieniami w trzecią wioske tak aby udapły w centrum i żeby wieski je zobaczyły a bardzo dużo wiary to przyniesie.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
dzięki Osioł to pomaga
![]() PS.znalazłam stronkę gdzie jest trochę wiadomości ale już niema nowych newsów http://bw.gry-online.pl/ Ostatnio edytowane przez abacusca : 21.12.2005 - 12:03 |
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Pewnie zadam jakieś debilne pytanie, ale czy B&W2 jest tylko na DVD o_O?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|