|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
37 | 66.07% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
11 | 19.64% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
4 | 7.14% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 1.79% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
3 | 5.36% |
| Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Aż mnie przykuło to, że nie ma tu jeszcze komentów : > No ale, jak ktoś napisze coś badziewnego, to zaraz sypie się burza komentarzy..
A treść jest bardzo dobra, jednak wszystko rozwalają powtórzenia, np słowo "jej". Popracuj trochę, bo na prawdę, możesz poprawić jakość czytania. Poza tym, pomysł wydaję sie intrygujący i całkiem ciekawy. Przeczytałam i mogę stwierdzić, gdyby nie powtórzenia, to wręcz świetnie. jednak i tak mogę powiedzieć, że jest przyjemnie ![]() Zdjęcia sa ładne, nie za duże, estetyczne i wyróżniają się oprawą krawędzi. Całość podoba mi się, choć mam się czego czepić, wcześniej już wspomniałam co i jak. Na koniec powiem, że czekam na ciąg dalszy, bo widzę, że warto ; ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
jestem druga
!narazie nie zwracam ci zadnych bledow,bo nie szukam ich.fs jest niezle,takie tajemnicze,ladna oprawka zdjec i tekst tez niezly.pisz dalej,bo juz stworzylas taki klimat,ze jakbys to fs porzucila,to z zemsty wyslalabym ci na pm 111 wiadomosci.ale narazie nie mam powodu.szybciutko daj odcinek
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Więc zaczne teraz ja.
FS podoba mi się. W tekście nie zauważyłam żadnych błedów. Chyba były ze dwa powtórzenia a ale za to literówek nie dostrzegłam. Zdjęcia też są dobrej jakości. Uważam że te podpisy pod nimi są doskonałym pomysłem. Wygląda to jakoś tak inaczej niż inne FS. Tekst 9/10 Zdjęcia 9/10 Ogólnie 9/10 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Świetne!
Ten klimat, ten styl... zakochałam się. Zdjęcia są bardzo dobre, treść - nie mam zastrzeżeń... 10x10. Pozdrawiam |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Mi też się podoba. Ładnie piszesz, twoje teksty zmuszają czasem czytelnika do zastanawiania się... Zapowiada się ciekawie. Tylko Ty się berdzo krytycznie wyrażasz o własnych fotostory, zupełnie niepotrzebnie. Co do "Kronik Cienia" to bardzo mi się podobały, mam nadzieję, że je jeszcze dokończysz.
Ogólnie według mnie jest bardzo dobrze jak na razie, zobaczę, co będzie dalej. Pozdrawiam Cię!
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Tytuł nie co mylny; i dobrze. bo po co odrazu pisać właściwy. treść boska. zero (czyt. minimalne) błędy (; po prostu... urzekłas mnie tym. muszę przyznać, ze kroniki cienia były na początku bardziej zachwycające, ale to się jeszcze wszystko okaże. zdjęcia? hm, tutaj bym się zastanowiła. ja jestem ich wielką fanką i zwolenniczką. detale mają być naprawdę wysokie bo inaczej to sie uczepie. sproboj je wyostrzac w jakims programie, sproboj popracowac nad ujeciami, pokombinuj cos z kodami, aczkolwiem te podpisy pod obrazkami dodają sympatycznego uroku - min. dlatego wysoko ocenie pierwszy odcinek, bo aż 7/10.
/sasasa, chyba nie powinnam oceniac juz po pierwszym parcie --' forgivmi. / |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Świetne. Kocham czytać takie rzeczy. Nie zwracałam specjalnie uwagi na błędy, ale jest jeden, który szczególnie rzucił mi się w oczy : P
Cytat:
edit: a, ocena xD 9,5/10 ^^ Ostatnio edytowane przez Amarae : 26.11.2005 - 21:16 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|