|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 66.07% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 19.64% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 7.14% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 1.79% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 5.36% |
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanko... jak się czyta ten tytuł?? tak się zastanawiam... a ocenki nie daję, wiesz czemu?? bo nie wierzysz w siebie i tyle. nawet nie czytałam tego fotostory, a to dlatego, że nie dałaś jakiejś zachęcającej nowinki na początku. Pomimo dobrych komentarzy nie czytam. Może, jak mi się zechce..
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na początku gdy zaczełam czytać bardzo mi sie nie podobało,nudziło mnie i wogóle,ale już po krótkiej chwili bardzo mi się to zaczeło podobać.Chcę podkreślić że bardzo świetne zdjęcia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że jak narazie nie narzekacie na brak akcji w tym odcinku. Od siebie tylko dodam, że czwarty odcinek będzie ostatni przed świętami, nie muszę chyba mówić kiedy, bo rozdziały ukazują się w równych odstępach.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawe fotostory...ładnie oprawione, dobrze się czyta, ciekawe i wciągające daje 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Według mnie wypadło bardzo sympatycznie. Nie potrzebnie sama krytykujesz to, co piszesz. Zdjęcia są boskie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nareszcie pojawiło się coś, co idealnie pasuje do myśli przewodniej "Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby".
![]() Odcinek jest najbardziej interesujący ze wszystkich, nie mogę doczekać się kolejnego. Z tym przyjacielem, który może okazać się wrogiem, domyślam się, o kogo może chodzić, ale zapewne idę w złym kierunku. ![]() Na kartce wyjętej z encyklopedii (z 3. odcinka) była właśnie ta data "1065" a zarazem godzina. Czyli wychodzi na to, że godzina wejścia do tych drzwi ma ścisły związek z czasem, do którego się trafia. ![]() Strasznie mnie wciągnęło, ale pewnie trzeba będzie długo czekać na kolejny odcinek... Domyślam się, że pewne sprawy wyjaśni, choćby małą część. Zdjęcia są ładne, do ich rozłożenia nie mam żadnych zastrzeżeń, brakuje mi tylko widoku na morze zza okna, ale wiem, że byłoby trudne wykonać coś takiego... ![]() Tak jak napisałaś na początku, akcja zaczęła się rozwijać od 7 odcinka. Mam nadzieję, że trochę potrwa, a ze wszystkiego co pisałaś, wnioskuję, że tak będzie. Fs jest świetne (już to pisałam), czekam z niecierpliwością na ósmy odcinek. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Godzina wejścia w te drzwi ma ścisły związek z czasem do którego się trafia - to prawda. Ale to nie jest tak, że np. wejdziesz w te drzwi o 10 to trafisz do roku 1000, a o 12 do 1200. Któreś z kolei wspomnienia to wyjaśniają ten mechanizm.
A żebym dała te obiecywane od dłuższego czasu wspomnienia musicie jeszcze trochę poczekać, aż pojawi się jedna z nowych postaci. Aż zaczniecie zadawać pytania co do widocznych błędów w fabule. A żeby to zrobić, trzeba dokładnie czytać. Jak zwykle za dużo powiedziałam, ale chcę was uczulić, że warto mieć oczy i nosy szeroko otwarte. Ach, jeszcze jedno. Kiedy coś podejrzewacie, wydaje wam się, że wiecie niektóre rzeczy, bądż coś was denerwuje/ dziwi/ dręczy to po prostu to piszcie. Pozdrawiam, A. Ostatnio edytowane przez Aprille : 07.03.2006 - 15:09 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|