![]() |
#111 |
Sk±d: Somewhere On The Ocean
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro Sahem nie móg³ pojechaæ po Zestaw ¦wi±teczny, Zestaw ¦wi±teczny przyjedzie do Sahema
![]()
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj kupi³am Zestaw ¦wi±teczny! W MM w Czeladzi za 44,99. Gra jest dosyæ fajna, zmartwi³ mnie tylko wygl±d "czapki miko³ajowej" dla kobitki... robi³am ju¿ wigiliê, a kiedy¶ indziej zrobiê sylwester.
Gra juest ¶wietna, polecam! |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
HEJJJJ!!! W£A¦NIE WRÓCI£AM Z MIASTA A Z CZYM??? Z THE SIMS 2 ZESTAW ¦WIÊTECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() czy kto¶ mi powie jakie s± wymagania do tej gry? bo chyba bêde musia³a WYKASOWAÆ N¯ ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Gdyby¶ skasowa³a N¯, a zainstalowa³a Zestaw ¦wi±teczny, zaryzykowa³abym stwierdzenie, ¿e spad³a¶ ze schodów z dziesi±tego piêtra...
Zapewniam Ciê - nie warto... |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Mam The Sims 2 Swieta. Znalaz³am choinke,renifery,petardy...ale na niektorych zdjeciach widzialm ze sa Zimne ognie... i szukam i znalezc nie moge!!!! pomozcie mi.. bardzo mi na tym zalezy gdzoe one sa?????????????????????????
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Ju¿ mam po prostu wystarczy to zainstalowaæ i to nie zajmuje wogule miejsca tylko dodaje te wszystkie rzeczy i ¶wiêta do np, N¯
![]() Ide graæ w The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny ![]() ![]() ![]() papatki ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Zobacz -> ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Kurna!
ile to kosztuje? Sorry bo nie jestem w temacie - ban-komp ;( Jakie sa plusy a jakie minusy?? |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Justa - wielkie dzieki :*
|
![]() |
![]() |
#120 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Plusy : Wg mnie. sa fajne swieteczne rzeczy. Fajerwerki,petardy,zimne ognie... Miko³aj przychodzi w Nowy Rok ;> Jest nowe danie : Ciasteczka ¦w. Miko³aja. Ba³wany Choinki Skarpety Renifer jako ozdoba Kilka rzeczy na hallowen... Ubranie Sw. Miko³aja Ubrania dla Pani Miko³ajowej ;> Minusy : Chyba tylko to ze nie ma sniegu... |
||
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 7 (0 u¿ytkownik(ów) i 7 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|