|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mój pomysł!! Ale Wyprubuj!!!! |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ale mi nie chodzi o sposoby zabijania simów, bo w tym jestem mistrzem, ale mianowicie biega o to, że po zabiciu Zadeckiej nie można zasave'ować gry... I jak ta jej śmierć ma się zapisać? ;(
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam kilka pomysłów może któryś z nich ci pomorze:
1.Wpisz kod Boolprop testingcheatsenabled true podczas gry. -Trzymając Shift kliknij na to babsko -Wybierz Więcej > Kill... >> Die by Flies -Wejdź do widoku otoczenia ( Zapisz grę!!! ) -Jak wejdziesz ponownie to powinien się pojawić komunikat : „... zmarła na innej parceli. Powróci jako duch...” To jest pierwszy sposób. 2.Pierwszy i drugi krok taki sam. -Kliknij na Więcej > Spawn... > Rodney’s Death Creator > ... „Die of Old Age --- Smierc ze starosci Death by Disease --- Smierc przez chorobe Death by Drowning --- Smierc przez utoniecie Death by Electrocution --- Smierc od porazenia pradem Death by Fire --- Smierc przez spalenie Die of Starvation --- Smierc z glodu Die of Flies --- Smierc od roju much Die From Fright --- Smierc z przerazenia Die By Satelite --- Smierc od uderzenia satelita ********** NPC Killer --- Morderca NPC -- Teoretycznie uśmierca Npc, podobno trzeba wybrać NPC, którego chcemy uśmiercić. **********” To był drugi sposób. Informacje o kodzie : http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657 3.Zamknij tą babuleńkę w małym pomieszczeniu bez drzwi i okien. Wstaw tam kominek, a podłogę całą wyłóż dywanami. Każ jej podpalić kominek i niech sobie usiądzie albo postoi. ![]() Jak podłoga się zacznie palić to już tylko kwestia czasu. ![]() Jeśli żaden z tych sposobów nie zadziała to zainstaluj od nowa grę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Okey, wielkie dzięki, zaraz wypróbuję. Staram się obejść bez ponownej instalacji, więc miejmy nadzieję, że mi się uda. Jak co to dam znać. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam :* EDIT: problem nareszcie rozwiązany... fakt, że kodzik nie działał na tej babie, ponieważ dostępne były tylko trzy opcje ![]() ![]() Na początku gra znowu nie chciała się zapisać, ale pograłam chwilę i wszystko wróciło do normy. Dzięki wszystkim ![]() ![]() EDIT2: Tak, ta baba miałą taki nagrobek. Nieźle, nie? Taki natręt i jeszcze ładny grób ![]() Pozdrawiam :*:*:* Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.11.2005 - 16:17 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wow ale fajny nagrobek!! Taki miała ta staucha po śmierci??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pomógł mi boolProp. Wzięłam Spawn i Rodney’s Death Creator... Potem Die of Old Age. Nagle pojawił się kochany Mroczny (chociaż właściwie sam kurz i kosa, co mnie zdziwiło, ale to pewnie kolejny błąd w grze
![]() ![]() ![]() EDIT: uh lalala oł je, jak ja kocham moje simsy... problem z babą rozwiązany, więc spokojnie wchodzę sobie w gierkę... Wybieram parcelę z moją ulubioną rodzinką i... no cóż, we wspomnieniach trochę pusto... ułaaaaa ![]() Gdzieś już na forum widziałam o tym temat... Zaraz lecę go szukać... A swoją drogą jak mi się to zrobiło?????? ![]() EDIT2: tsa, przeszukałam forum i gucio. Jeden temacik, w którym na dodatek moja odpowiedź... wynika z niej, że insimenator może namieszać... no patrzta, nie wpadłam na to, że insimenator jest hack'iem... A tak w ogóle to people help:/ Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.11.2005 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie wiem co to ten insimenator więc tu raczej ci nie pomogę.
Ale jesli się da to może spróbuj go usunąć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja mam inny pomysł. Po prostu zamurujcie tą głupią, stukniętą babę! Wcale nie musi umierać, niech sobie po prostu tam siedzi. Przynajmniej nie będzie waliła po łbie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Ej a to nie jest tak, że jeśli się ją ukatrupi to ona się "odnawia" na zasadzie takiego NPC? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
piękny nagrobek zrubmy żałoba na 5 min (nagrobka niesprzedawaj!!) Ostatnio edytowane przez berata : 30.11.2005 - 17:20 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|