|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Okey, wielkie dzięki, zaraz wypróbuję. Staram się obejść bez ponownej instalacji, więc miejmy nadzieję, że mi się uda. Jak co to dam znać. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam :* EDIT: problem nareszcie rozwiązany... fakt, że kodzik nie działał na tej babie, ponieważ dostępne były tylko trzy opcje . Musiałam na parcelę ściągnąć pierwszą lepszą osobę i na niej przywołać kodem ten nagrobek, na którym rodzaj śmierci się wybiera... Wzięłam bodajże kitnięcie ze starego wieku, przylazł Mroczny i zostało tyle... Na początku gra znowu nie chciała się zapisać, ale pograłam chwilę i wszystko wróciło do normy. Dzięki wszystkim . Nareszcie mam tą babę z głowy!!!!!! Ach, nie mogę, wzruszyłam się;(. To zbyt piękne, by było prawdziwe .EDIT2: Tak, ta baba miałą taki nagrobek. Nieźle, nie? Taki natręt i jeszcze ładny grób ![]() Pozdrawiam :*:*:* Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.11.2005 - 16:17 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Wow ale fajny nagrobek!! Taki miała ta staucha po śmierci??
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Pomógł mi boolProp. Wzięłam Spawn i Rodney’s Death Creator... Potem Die of Old Age. Nagle pojawił się kochany Mroczny (chociaż właściwie sam kurz i kosa, co mnie zdziwiło, ale to pewnie kolejny błąd w grze
). Thx, _AgAtA_ za podsunięcie pomysłu . Już byłam pewna, że ten babsztyl jest niezniszczalny .EDIT: uh lalala oł je, jak ja kocham moje simsy... problem z babą rozwiązany, więc spokojnie wchodzę sobie w gierkę... Wybieram parcelę z moją ulubioną rodzinką i... no cóż, we wspomnieniach trochę pusto... ułaaaaa Gdzieś już na forum widziałam o tym temat... Zaraz lecę go szukać... A swoją drogą jak mi się to zrobiło?????? ![]() EDIT2: tsa, przeszukałam forum i gucio. Jeden temacik, w którym na dodatek moja odpowiedź... wynika z niej, że insimenator może namieszać... no patrzta, nie wpadłam na to, że insimenator jest hack'iem... A tak w ogóle to people help:/ Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.11.2005 - 19:46 |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Nie wiem co to ten insimenator więc tu raczej ci nie pomogę.
Ale jesli się da to może spróbuj go usunąć... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
www.insimenator.net
A to jest taki hack po prostu... Nim możesz tyle, że nawet ja jeszcze go nie opatentowałam do końca . Możesz manipulować poziomem zaspokojenia potrzeb simów, możesz przywracać zmarłych, sprawić, że pojawi się dany NPC (nawet Mroczny Kosiarz itd itd itd... Ale bez insimenatorka już nie potrafię żyć ... może znajdzie się inne rozwiązanie????
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
To może go usuń i od nowa zainstaluj?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Usunęłam z Downloads'u - weszłam w grę. To samo. Zainstalowałam na nowo - weszłam w grę. To samo :1smutny:
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Poczekaj... poczekaj O już wiem !! Po pierwsze muszisz być zalogowana...
jak już się zalogowałaś klikasz w InSIMenator Downloads (to jest w tym drugim pasku) Polska (Polish) Download , Polish Translation - InSIMenator (UV) v2.6b Editions - April 3, 2007 i tam dalej się muszisz rozkminić sama PeeS.... nie wiem czy to na pewno to bo ja nie mam konta, a poza tym nie chce tego ściągnąć
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
) da się zrobić kodem boolProp TestingCheatsEnabled true Bo jak chcesz jakieś NPC to z shiftem klikasz na skrzynce pocztowej i wybierasz z make NPC czy jakoś tak A jak chcesz kontrolować potrzeby to wpisujesz ten kod w otoczeniu i jak przejdziesz do swojej rodzinki to możesz przesuwać potrzeby na panelu potrzeb itp. P.s Ta Zadecka tak mnie już wkurzała że wkońcu ją dodałam do 5-osobowej rodziny i każdego nasyłałam na nią po kolei Jak by w simach po walce pojawiały się siniaki to Zadecka była by już cała fioletowa bo za każdym razem przegrywała
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|