![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więć... Kiedyś wpisałem kod "boolProp testingCheatsEnabled true" no i na coś kliknąłem na nagrobku Baśki
![]() *Dość, że lata to ma dwójkę bachorów z kosmitą ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ehh... sim, który lata?
Nigdy się z czymś takim nie spotkałam O.o Daj zdjęcia ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Duch lata troche na ziemią. Ale żeby zwykły Sim to jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja się bym cieszył z latającego sima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mówisz, że wpisałaś kod: boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem nacisnęłaś na nagrobek wybierając polecenie?Pewnie wybrałaś polecenie aby sim chodził (latał
![]() Extras - Poradniki i wybierz spis poradników (tam na pewno znajdziesz) ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
spróbuj z tym kodem wcisnąć na schody i wybrać opcję by sim chodził normalnie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Albo jeśli to była noc duch tej Baśki (xD) wyszedł z grobu a (czasami ma sie zwidy) to że sim się zbliżał do nagrobka mogło sie zwidzieć.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hej, jak to zrobić, żeby mieć dzieci z kosmitami???
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Aby mieć dziecko z kosmitą trzeba w nocy parzeć długo przez teleskop, mieć wiele punktów logiki i czekać, aż cię porwią kosmici. Jeśli porwią ci faceta i przy odrobinie szczęścia sim zostanie zapłodniony i będzie w ciąży.
A co do mojego problemu to nie wiem w jaki sposób, ale po pewnym czasie mój sim zaczął normalnie chodzić. Już nie lata jak duch nad ziemią ![]() PS Sorry, ale nie mam zdjęć, ponieważ mój SIM już nie lata :con: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|