![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Hmm... A może ta? http://modthesims2.com/showthread.php?t=101114 Jak na moje oko, tak trochę podobna
![]() Jej, Nasty, serio jesteś aż taka bogata, żeby wydawać kase na głupie fryzurki do simsów? No to szacuneczek!!! To chciałaś usłyszeć? ![]() P.S. Znalazłam jeszcze coś takiego: http://www.simplyelau.it/hairstyle10.htm Ostatnio edytowane przez MartiX : 04.12.2005 - 09:47 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No a jak ? Musiała się pochwalić, że ona kupiła sobie fryz dla simsów !
Nie wiem czy ona oczekiwała pokłonów czy jakiegoś podlizywania się po jedna fryzure. Mania wyższości i tyle. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
No dobrze ale nie róbcie juz z tematu off topica no.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki. Te fryzurki może nie są idealnie podobne, ale wiele z nich sobie ściągnełam. Jeśli jeszcze ktoś znalazł podobne, to nadal poszukuję
![]() "jak widac tylko perfekcyjnie rozwiniety czlowiek, moze zrozumiec normalną hipoteze na temat włosów do gry --' " Nasty, czyli jesteś taka perfekcyjna, tak? " vanilliene, slonko, nie moja wina, ze nie stac cie na to cudo ;]" według mnie, ten post to zwykła obraza... ale pisz jak chcesz - w końcu jesteś perfekcyjna... |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale znalazłam to: http://www.helaene.com
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
czyli nie tylko ja jestem glupia --' niestety wanilka rowniez, skoro ona takze chciala miec tą fryze
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jej, a czy ktoś powiedział, że jesteś głupia? Jakoś mi sie nie wydaje...
A co do fryzurki, to tez bym sobie chetnie taką sama sciagneła, ale mam wazniejsze wydatki... Aha, dzięki za wszystkie linki - też sobie skorzystałam ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nasty, rozumiem, że musisz się dowartościować tym, że masz coś co nie jest za free... A no i ja również bym chętnie sciągnęła, jednak tego nie zrobie, ponieważ za miesiąc dwa powiem simsom papa, a kasa przepadnie na jakąś fryzurę... Jak to Mes słusznie powiedziała, są ładne darmowe fryzurki
![]() A wracając do fryza, to zobacz tu ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Taaa, a ja mam platynowo-złotego słonia w kryształowej butelce wysadzanej szmaragdami.
Modelka, 22-letnia studentka psychologii, która NEGOCJATORA chce robić na 5 roku... a teraz abonentka PeggySims. SKOŃCZ, KONFABULANTKO! Ostatnio edytowane przez Carmit : 04.12.2005 - 20:19 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Chwalimy sie co mamy? Ja tez chce! Ja tez!
Nasty - tekst o "niestaniu" no był troche nie wporządku,ale nie rozumie jednego.Przeciez Nasty ma prawo napisania za zapłaciła za fryzurke.Nie musza to byc wcale pochwały,ona poprostu stwierdza FAKT:>. A ja nie wiem...czyżbyście tez chceli ?? 2.A Carmit widzisz ja mam porcelanowe filizanki Royal Albert,ze wzoru Lady Hamilton.Jedna taka kosztuje 100 zł.Ja tylko mówie,tak...poprostu.Ja jestem milionerem zdaniem niektóych: > :> serio serio. EDIT: Carmit...jaką ty masz...piekną sygnę *__________* Ostatnio edytowane przez Snake Eye : 04.12.2005 - 20:25 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|