Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.12.2005, 19:32   #1
martencja
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
A to można nie akutaliować ? Przecież jak się kliknie, że zamykasz aktualizajce to będzie przerwana instalacja..I netem to na pewno nic..bo wcześniej też próbowałam bez neta..
da się kliknąć krzyżyk. hmmm, a może masz zarysowaną płytkę? tą czwartą?!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.12.2005, 23:06   #2
Eveline
Guest

Domyślnie

Ja miałm problem z aktualizacją przez jakiś dodatek z netu. Skopiowałam Downloads w inne miejsce, zainstalowałam aktualizację i wrzuciłam z powrotem do gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2005, 18:11   #3
Nindë
Guest

Domyślnie

Nic nie ściągałam..

Oszukałam instalację, bo już się porządnie wkurzyłam..bo ileż może się ta gra psuć ? Na akutalizajcach zrobiłam rsetart kompa i o dziwo pokazauje się, że chce zainstalować grę ale grać idzie..bo ja to wyłączyłam na tych aktualizacjach..Ale jak wygrywam TS2 NŻ to się znowu pokazauje błąd z nośnikiem..zgłupieje.. płytka TS2 NŻ nie jest porysowana (używałam jej tylko około 5 razy..) i jest oryginalna..Czy ktoś wie co się zepsuło w moim kompie ? Jak wgrywam inne gry to też się pokazuje błąd z nośnikiem..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.12.2005, 19:49   #4
Róża
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Nindë
Nic nie ściągałam..

Oszukałam instalację, bo już się porządnie wkurzyłam..bo ileż może się ta gra psuć ? Na akutalizajcach zrobiłam rsetart kompa i o dziwo pokazauje się, że chce zainstalować grę ale grać idzie..bo ja to wyłączyłam na tych aktualizacjach..Ale jak wygrywam TS2 NŻ to się znowu pokazauje błąd z nośnikiem..zgłupieje.. płytka TS2 NŻ nie jest porysowana (używałam jej tylko około 5 razy..) i jest oryginalna..Czy ktoś wie co się zepsuło w moim kompie ? Jak wgrywam inne gry to też się pokazuje błąd z nośnikiem..
Musisz wyłączyć programy działające w tle. Łącznie z pandą (jeśli masz) bo mi przynajmniej się dopiero po wyłączeniu pandy zaktualizowało.

Ostatnio edytowane przez Róża : 06.12.2005 - 19:57
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.12.2005, 00:08   #5
paulasim
Guest

Domyślnie

Jestes kochana cale zamieszanie to panda czemu na to nie wpadlam wczesniej bo na lattope mi dziala... Dzieki wielkie :ty:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2005, 16:13   #6
ludzio
Guest

Cool odpowiedz jest prosta

Cytat:
Napisał Nindë
Nic nie ściągałam..

Ja tez niedawno mialem taki problem, ale kumpel mi powiedzial.Wiec tak: 1.musiszusunuc the sims 2, usun caly folder w ktorym byla ainstalowana gra
2.zainstaluj gre ponownie.
3 raz i tylko jedyny raz uruchom ją.
4 zainstalu the sims 2 :na studiach w calkiem innym folderze(na tym samym dysku).
5 aktualizacja powinna przejsc bezproblemowo. (nie ma innego sposobu)
:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 12:02   #7
martencja
Guest

Domyślnie

hmmm.. nawet nie wiedziałam, że wypowiadałam się w tym temacie ^^'...
ale teraz mam to samo... kiedy prubuję zainstalować TS, 1,2,3 płtyka, spoko, jakoś idzie (nawet szybko, co mnie bardzo zdziwiło ) a 4 zaczynają się jaja - nie kopiuje się plik bodajże - NeighborhoodsN001... w apelu pisze chyba: Podczas kopiowania pliku NeighborhoodsN001 z nośnika wystąpił problem, i mogę albo zakończyć instalację, albo sprubować ponownie ... ale wiecie co jest najgorsze? Że to jest gdzieś tak w 94% ;( :nugged:

PS. Przepraszam, że odświerzam temat sprzed 2 mies., ale chyba lepiej tak, niz zakładać nowy... a i tak konkretnej wskazówki tutaj chyba nie było...

:kissing:
Martencja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 18:17   #8
Nindë
Guest

Domyślnie

Och tak to jest najczęstszy bład u mnie, który wyskakuje podczas instalacji simsów, ale na razie działają uff..

Ale przejdźmy do konkretów. U mnie to ten błąd się pokazywał różnie raz na 9% raz na 50%, koszmar. Teraz mnie to się czasami pojawia.
1. Przeczyść rejestr.
2. Jak Ci się ten bład pokaże to ponownie uruchom kompa.
3. Nie zmieniaj sprzętu, bo ja w kompie prawie wszystko zmieniałam ( te najważniesze rzeczy) i nadal się ten błąd pokazuje.
4. Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie, albo wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go a potem kliknij na spróbuj ponownie, simsy go wgrają ponownie.

Mam nadzieje, że pomoże..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2006, 10:33   #9
martencja
Guest

Domyślnie

Cytat:
1. Przeczyść rejestr.
2. Jak Ci się ten bład pokaże to ponownie uruchom kompa.
3. Nie zmieniaj sprzętu, bo ja w kompie prawie wszystko zmieniałam ( te najważniesze rzeczy) i nadal się ten błąd pokazuje.
4. Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie, albo wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go a potem kliknij na spróbuj ponownie, simsy go wgrają ponownie.
A więc tak - na początek, bardzo Ci dziekuję że zainteresowałaś się ponownie tym tematem :kissing:

1. Słuchaj, j jestem tak ciemna, że nie czaję o co Ci chodzi za bardzo...
2. Próbowałam już chyba 5 razy.. i nic!
3. Spróbowałabym tylko... tata by się ze mna osobiście policzył
4. "Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie" - nie działa. "wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go" - no wiesz... NeighborhoodsN001 to jest otoczenie... więc chyba nie bardzo

Ale mam jeszcze pytanie do wszystkich - czy jak pożycze płytkę namber for od koleżanki, to wszystko już dobrze pójdzie???
POMOCYYYY...

:kissing:
Martencja :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania