|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja miałm problem z aktualizacją przez jakiś dodatek z netu. Skopiowałam Downloads w inne miejsce, zainstalowałam aktualizację i wrzuciłam z powrotem do gry.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nic nie ściągałam..
Oszukałam instalację, bo już się porządnie wkurzyłam..bo ileż może się ta gra psuć ? Na akutalizajcach zrobiłam rsetart kompa i o dziwo pokazauje się, że chce zainstalować grę ale grać idzie..bo ja to wyłączyłam na tych aktualizacjach..Ale jak wygrywam TS2 NŻ to się znowu pokazauje błąd z nośnikiem..zgłupieje.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Róża : 06.12.2005 - 19:57 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jestes kochana cale zamieszanie to panda czemu na to nie wpadlam wczesniej bo na lattope mi dziala... Dzieki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.zainstaluj gre ponownie. 3 raz i tylko jedyny raz uruchom ją. 4 zainstalu the sims 2 :na studiach w calkiem innym folderze(na tym samym dysku). 5 aktualizacja powinna przejsc bezproblemowo. (nie ma innego sposobu) : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmmm.. nawet nie wiedziałam, że wypowiadałam się w tym temacie ^^'...
ale teraz mam to samo... kiedy prubuję zainstalować TS, 1,2,3 płtyka, spoko, jakoś idzie (nawet szybko, co mnie bardzo zdziwiło ![]() ![]() PS. Przepraszam, że odświerzam temat sprzed 2 mies., ale chyba lepiej tak, niz zakładać nowy... a i tak konkretnej wskazówki tutaj chyba nie było... :kissing: Martencja |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Och tak to jest najczęstszy bład u mnie, który wyskakuje podczas instalacji simsów, ale na razie działają uff..
Ale przejdźmy do konkretów. U mnie to ten błąd się pokazywał różnie raz na 9% raz na 50%, koszmar. Teraz mnie to się czasami pojawia. 1. Przeczyść rejestr. 2. Jak Ci się ten bład pokaże to ponownie uruchom kompa. 3. Nie zmieniaj sprzętu, bo ja w kompie prawie wszystko zmieniałam ( te najważniesze rzeczy) i nadal się ten błąd pokazuje. 4. Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie, albo wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go a potem kliknij na spróbuj ponownie, simsy go wgrają ponownie. Mam nadzieje, że pomoże.. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Słuchaj, j jestem tak ciemna, że nie czaję o co Ci chodzi za bardzo... ![]() 2. Próbowałam już chyba 5 razy.. i nic! 3. Spróbowałabym tylko... tata by się ze mna osobiście policzył ![]() 4. "Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie" - nie działa. "wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go" - no wiesz... NeighborhoodsN001 to jest otoczenie... więc chyba nie bardzo ![]() Ale mam jeszcze pytanie do wszystkich - czy jak pożycze płytkę namber for od koleżanki, to wszystko już dobrze pójdzie??? POMOCYYYY... :kissing: Martencja :1smutny: |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|