![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ja i mój brat mamy problem z grą, nie wiem czy przytrafił on się jeszcze komukolwiek... niemowlę nie dorasta, inne simy biorą je na ręce, niby chcą "pomóc przy dorastaniu", ale tak naprawdę tylko kładą niemowlę na ziemię. czas na dorastanie już dawno minął, a mały sim jest ciągle niemowlęciem. mój brat grający inną rodziną miał podobnie. musiał w końcu usunąć dziecko, bo wszystkie simy wstawały w środku nocy i "pomagały przy dorastaniu" które nigdy nie następowało.
ktoś wie o czym mówię? miał podobny problem? z góry dziękuję za wszelkie rady. K. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To znaczy ja miałam coś podobnego, że przez 3 dni mi małe dziecko nie urosło, dopiero gdzieś tak po trzech dniach mu się udało. O ile pamiętam, miał wtedy niski poziom aspiracji, nie wiem czy to był powód. W każdym bądź razie też się martwiłam, że jest coś nie tak
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mi sie cos takiego trafilo po kodach boolprop.... ustawilam na urodziny i zapomnialam, ze mialam wlaczony aging off. Sim nie dorusl i juz nigdy nie zmieni kategori wiekowej samodzielnie ale co lepsze ni starzeje sie i co idzie nie umiera. xP
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
przy niemowleciu najlepiej postawic tort i napewno sie zamieni
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może problem zniknie po zainstalowaniu oficjalnej łatki. Na liście zmian jest 'Małe dzieci mogą obecnie poprawnie przechodzić do następnej grupy wiekowej po anulowaniu interakcji "Pomóż przy urodzinach".' Nie do końca to samo, ale jednak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
MIałam podobnie... Tort pomógł...
|
![]() |
![]() |