|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Pomocy!
Miałam wirusy, ale zostały usunięte - od tego czasu pojawia mi się komunikat "Działanie programu..." . Była reinstalka - i jest jeszcze gorzej, na działkach i w otoczeniach są jakieś znaczki. To mi nie przeszkadza, ale nie mogę grać. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Kilith - miałam taki sam problem jak ty, pomogła mi reinstalka.
Cocco - może to coś z tymi usuniętymi wirusami? Może nie usunęłaś wszystkich... skoro reinstalka nie pomaga, to bardzo dziwne oO |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Miałam ten sam problem i udało mi się go rozwiązać zwiększając ram z 256 na 512 i teraz wszystko pieknie działa
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() Szypetaste są te simsy.. Chciałabym juz mieć jakies dodatki,no,ale narazie szkoda mi kasy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Klilith, zazdroszczę.
Moje dalej się nie ruszają. Druga reinstalka? |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ej sorki, że tu coś dopisuje.
Ale włączam sobie moją rodzinkę - 6 osobową, wczytywanie i "aplikacja zostanie ..." bla bla, każdy już to dalej zna. To chyba nie wina kompa? Athlon 64 3000+ MHz 512 RAM GF 6600 128 MB 111 dodatków z netu, ale przed dodatkami też mi się już raz tak zdarzyło. Proszę powiedzcie mi co mam zrobić, acha: Komp dostałam pod choinkę. Windows XP został zainstalowany 27 grudnia. Więc reinstalka nie wchodzi w grę. Pomóżcie, może ktoś ma jakiś dobry pomysł na to...
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Gruszka, to może być związane z tym, że rodzinka jest tak liczna.. ja zrezygnowałam z rodzin powyzej pięciu osób i od tej pory mi się tak nie robi. Problem, jeżeli tobie przy każdej liczbie osób wyskakuje takie coś
![]() Komputer wygląda na to, że spełnia wymogi TS2, więc nie ma tu nic do zarzutu.. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|