|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
NOWIUTKI SCENER http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...Ts3UoitGP8H3CO Ostatnio edytowane przez Guralka : 14.01.2006 - 08:59 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie taki nowiutki! z tego scena wlaśnie powiedziałem że będzie można kupować np telefony w Sklepie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niemoge się doczekać tego dodatku chociasz niemam jeszcze sims 2 nocneżycie ;( ale napewno musze mieć sims 2 buznes niemoge się doczekac asz wyjdzie w polsce tylko szkoda tak jak ktos napisał jusz niebędzie w tym jeszcze zwierząt;(
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No. Szkoda, ze nie będzie zwierzaków bo one urozmaicają życie. A wi zwykłych simsach to właśnie dodatek ZWIERZAKI najbardziej mi się podobał. Fajnie by było gdyby kolejny dodatek nazywał się The Sims: Na Farmie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niedawno się zastanawiałm czy będą bramki przeciwwłamaniowe, syper jak będą ruchome schody, windy i te bramki to sobie zrobie jakieś fajne centrum handlowe!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja jestem ciekaw jaki będzie nowy "potwór" - "stwór"
w Nocne Życie: Wampiry w Na Studiach: Zombi w The Sims: Ufo Może jakiś rekin (biznesu) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prosiłabym o pisanie w tym temacie konkretów, a nie 'ciekawe czy...', 'ale fajnie bedzie...'. Przez takie posty osoby chcące dowiedzieć się czegoś o nowym dodatku będą miały nielada problem, aby coś znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|