Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 66.07%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 11 19.64%
3 gwiazdki - Przeciętne 4 7.14%
2 gwiazdki - Zgroza 1 1.79%
1 gwiazdka - Strach się bać 3 5.36%
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2005, 19:00   #1
Keisy
Guest

Domyślnie

Wklejaj, wklejaj, takim ślicznym językiem piszesz, że aż miło się czyta! A wspomnienia są bardzo ciekawe i sprawiają, że coraz lepiej zaczynam rozumieć główną bohaterkę.
Ja w każdym razie chętnie przeczytam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.01.2006, 12:34   #2
Moriquendë
Guest

Domyślnie

-tekst 8/10. Czyta sie znakomicie, mnostwo opisow. Wszystko jest takie jakby... hmm... leniwe i melancholijne W dobrym tego slowa znaczeniu ale mnostwo literowek typu: "przeszytym przejmującą cichą strychu Dorcas". Ale naprawde to fs to dzielo sztuki pisanej!

-fabula 8/10. Wydaje sie super. Ale jak dla mnie akcja dzieje sie zbyt wolno, aczkolwiek wszystko jest idealnie przemyslane. Tylko pogratulowac

-Zdjecia 8,5/10. Bardzo ladne, chociaz dwa czy trzy zupelnie mi sie nie podobaly. Chwala sie ramki. Nie podoba mi sie jedynie pomysl z podpisami pod zdjeciami. Jak na moje oko calkowicie nietrafiony.

-Razem 8,2/10. Ekstra. Glosuje na "odlotowe".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2006, 16:06   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Mi się bardzo ten odcinek podoba, i ani jego długość, ani zdjęcia mnie nie zawiodły. No, może na trzecim pokrycie terenu jest nieco dziwne (pikselowate), ale rozumiem, że masz problemy z grą. Pierwsze zdjęcie dobrze oddaje klimat fs.
Rzeczywiście odcinek jest trochę chaotyczny, ale moim zdaniem to tylko dodaje Twojemu fs uroku.
Ten wierszyk, który przytoczyłaś, bardzo mi się podoba.
Cytat:
Napisał Aprille
Znów słyszała tylko muzykę.
Ten wiersz chyba nie powinien być napisany kursywą?

Będę cierpliwie czekać na kolejne odcinki, choć nie ukrywam, że "Voyage" jest jednym z fs, które najbardziej lubię na forum i ciekawi mnie, jak się dalej potoczy i zakończy, więc chętnie zobaczyłabym już całość.

Nowy plakat jest ładniejszy od poprzedniego według mnie, choć tamten też mi się podobał.

Pozdrawiam i życzę weny.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.02.2006, 15:45   #4
Aprille
Guest

Domyślnie

No więc to nie jest nowy odcinek, chociaż wiem, że bardzo byś chciała, girl_nr_6 ...
Mój rozkład na najbliższe dwa tygodnie to praktycznie same kucie do egzaminów (pierwszy mam już jutro i zastanawiam się co ja jeszcze robię przed komputerem...) więc raczej odcinka nie zamieszczę. Ale jeśli wyrwę trochę czasu to oczywiście napiszę (lub wstawie te co już napisałam) wspomnienia.
Pozatym, mam coraz większe wrażenie, że to nie ma sensu. Ja się staram - a im bardziej się staram, tym mnie opinii słyszę o moim FS. W ferie napisałam już jego większą część, i dokończę to pisać, chociażby dla siebie.
Kiedy zaczynałam to FS, to myślałam sobie, że będę pisać nawet gdybym miała pisać tylko dla jednej zaciekawionej osoby. Ale teraz wiem, że to dosyć smutne, kiedy widzisz, że nie docenia się twojej pracy.
A więc musicie poczekać na następny part. Cierpliwość matką wynalazku. Zanim go dam, zdąrzę napisać wszystko od nowa...
Życzcie mi połamania długopisu,
Aprille
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.02.2006, 17:40   #5
Isi

Domyślnie

Aprille, ja Cię doskonale rozumiem, choć sama nie miałam tego problemu przy moim fs, ale wiem, jak komentarze motywują... Przykro mi, że jako jedyna skomentowałam ten odcinek. Z tego co wiem, są osoby, które czytają "Voyage" ale myślą, że nie mają nic nowego do powiedzenia, a tak naprawdę nigdy nie jest... No bo chyba mają jakieś przemyślenia odnośnie tego, co czytają? Przynajmniej niektórzy.
Ale nie chcę na nikogo nic złego tutaj pisać. Nie podoba mi się tylko to, ż niektórzy narzekają (nawet nie pamiętam nicków, tylko wypowiedzi), że najlepsze fs odeszły w zapomnienie a triumfują głupie historyjki (bez obrazy dla nikogo i bez przykładów), ale sami nie robią nic, żeby to zmienić...
No cóż, życzę Ci mimo wszystko weny i chęci do dalszego pisania, więcej komentarzy na temat Twojego fs i oczywiście połamania długopisu.
Będę cierpliwie czekać na odcinke lub wspomnienia.
Pozdrawiam
stare 11.02.2006, 18:09   #6
Aprille
Guest

Domyślnie Animka

Żeby wam nie było smutno Zrobiłam sobie krótką przerwę w powtarzaniu i zajęłam się radosną twórczością własną. Oto , co z tego wyszło:

Rusza się w trochę nieokiełznany sposób (szczególnie, że szkło powiększające zmienia swoje położenie w którymś momencie), ale dopiero się uczę robić animacje. Mi podoba się średnio

Pozdrawiam,
A.

Ostatnio edytowane przez Aprille : 11.02.2006 - 18:12
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2006, 18:15   #7
Isi

Domyślnie

Myślałam, że dałaś odcinek albo wspomnienia. Szkoda, że nie...
Co do animacji: mi się bardzo podoba, jedyną jej wadą jest poruszające się szkło lupy (ale nie tylko, bo fragment obrazka również się porusza).
Gdyby animacja była mniejsza, możnaby ją wstawić do sygny jako reklamę przenoszącą do "Voyage".

Czekam wciąż na 7. odcinek (bądź wspomninia), życzę weny i pozdrawiam.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania