|
|
|
|
#2 |
|
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
Wszędzie jest 7 zer bo jest liczba JEDNOCYFROWA... a jeśli masz liczbę DWUCYFROWĄ to ona zastępuje jedno zero...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
...ja mam takie pytanie - jak zrobić, aby tych "CASowskich" obrazów nie było widać?
Bo ja nie wiem i sie tak męcze z tym ciągle .
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja mam słówko. Ten poradnik został zaczerpnięty z simpassion... A autor nie podał tego. Czyli osoba ktura dała to na simpassion może uznać że ten poradnik został skradziony z simpassion...
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Krzysiek-660, a mi się wydaje, że:
- te poradniki sie między sobą różnią, - każdy może napisać poradnik o tworzeniu własnego tła Trybu Tworzenia Rodziny i widać, że zarówno tu, jak i tam autorzy zrobili to swoimi własnymi słowami, - poradnik na thesims.pl chyba jednak był pierwszy- luty 2005, a w poradniku na simpassion.pl pojawia się wyrażenie "Własny Biznes", a przecież w lutym 2005 (i przed tą datą) Własnego Biznesu nie było, więc ten poradnik był pierwszy. Co do pytania Patrolsowego Pana- nie wiem, o jakie obrazy chodzi, ale niedługo chcę zrobić własne tło, więc może będę wiedziała. A może nie.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
...chodzi o te obrazy połączone z lustrem i tym kółkiem na ziemii
.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A to przepraszam
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bardzo podoba mi się ten poradnik, jednak na pewno z niego nie skorzystam. Jeszcze nigdy nie zrobiłam czegoś dobrze do końca, więc wolę nie ryzykować, że coś sobie zepsuję
.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
No dobra super,ale mi nie działa.A jaki cas skopiować jak ma się NŻ i zwierzaki.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ej robilem wszystko pieknie i ladnie szlo .
i nagle po zrobieniu tego wnetrza i przeniesieniu do katalogu wychodze z gry ... . i tam mial byc ten plik ..w moim przypadku byl to cx. iles tam zer i 113 package czy cos i nie ma go zamiast niego sa 4 nowe i co mam teraz z tym zrobic ???? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|