|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Paris jest genialna, w rzeczywistosci tez ma taka krzywa morde :happy2: simki sa calkiem ladne, a na upartego mozna sie doszukac podobienstwa. choc niezbyt ono rzuca sie w oczy. ale sama wiem, ze w simsach nie jest latwo je oddac.
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najbardziej ze wszystkich do oryginału podobna jest Beyonce, ale to głównie zasługa fryzury. Jessica Alba- może być, a Paris Hilton niepodobna. Nie udał Ci się nos. Tzn. ona ma trochę nieudany nos po tych wszystkich operacjach, ale jednak nie taki, jaki Ty jej dałaś! On jej jakby "opadł" (Simce).
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Dziękuje za oceny. Są lepsze niż się spodziewałam. Niedługo dam jakąś nową gwiazdę ![]() ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest naprawdę na drugim miejscu z tych trzech. Jest dość podobna, szczególnie oczy - są bardzo adnie dobrane. Ja zawsze miałam problemy z oczami. Na stronkach wyglądały ładniej, niż w grze
![]() Zgadzam się do opinni czyjejśtam, że Beyonce powinna mieć ciemniejszą karnację. Ale wyszła najlepiej. Ma tak otwarte trochę usta, jak przeważnie ma w rzeczywistości. I ta fryzura... Jest wyśmienita! HAHAHA ta Paris, to nieźle... Ta fotka akurat tak wyszła i ty wzięłaś z niej przykład. Najgorzej tutaj wyszedł nochal - kompletnie inny niż na focie. Oczka jak z obrazka - są poprostu identyczne! Ogólnie uważam, że masz duży talent. Ja musiałabym soie drukować zdjęcia, bo nie potrafię zapamiętać jaką ktoś ma mordę i włączyć w tym czasie simsy i wogóle... Naprawdę rób tak dalej. Bardzo mi się podoba. 10/10 serio. Edit: Agilera jest piękna 10/10 też Ostatnio edytowane przez efciaq : 03.01.2006 - 18:59 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie są super i bardzo przypominają gwiazdy 10/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzieki, takie komenty to motywują
![]() Ryj Fergie już od tygodnia gotowy tylko nie wiem jaki fryz. Ma ktoś taki typowo Fergiowaty fryz? |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jessica jest nie podobna Byonce tylko do tego zdjecia Paris jest strasznie podobna Christina identyczna tylko troche za krotkie wlosy
prosze cie o link z Christiną i Paris na http://rapidshare.de/ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Winklus nauczyłbyś sie co to znaki interpunkcyjne! Co do simek to uwarzam, że świetne jeszce nie są, ale jeśli poćwiczysz napewno będą rewelacyjne!
Ocena za wszystkie simki: 6,1 na 10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|