Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fs??
super 78 47.56%
fajne 49 29.88%
może być 22 13.41%
kiepskie 9 5.49%
porażka 6 3.66%
Głosujących: 164. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.01.2006, 17:27   #1
Lady Mirrabella
Guest

Domyślnie

Patrzę, że komiksy są w modzie ostatnio. Wiekszymi błędami mnie nie uraczyłaś, ale rozmazane zdjęcia odjęły uroku Twemu dziełu. Niezbyt wiem, czego ta historia ma dotyczyć, mogę jedynie snuć swoje domysły. Czy to skandali w owej bogatej familii, czy to samodzielnego życia panny Flory, czy innych tematów nieprzewidzianych przez mą osobę. Przyznam, że na razie nic w Twym komiksie mnie nie zaintrygowało, ot dzień z życia pewnej rodzinki.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.01.2006, 17:35   #2
M!k@
Guest

Domyślnie

Myślę że to będzie kolejny komix który będę z ogromną przyjemnością śledzic zaraz po Balcony Revolution (pozdrowienia dla girl_nr_6 ) Ale faktycznie bogaci simowie to bardzo częsty temat wszystkich komixów i fs. Czekam na kolejny odcinek. Zauważyliście że podczas rozmowy w wanience ten gostek ma bańkę na ....no wiecie czym
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2006, 09:26   #3
kea
Guest

Domyślnie

Mnie się podoba. Ładne zdjęcia, czytelna czcionka, i wogule. Jest tylko jedn błąd ze takie jest troche dziecinne to fs. No ale moze byc. Ocenie po 2 odcinku. (choc niewiem czy sie ukaze, kazdy jak zrozumiał ze ktos po nim zjechał to niechce pisac)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2006, 11:44   #4
martencja
Guest

Domyślnie

troszkę takie sztywne... no i to "Pewnego Wieczora"... mam nadzieję że akcja się trochę rozkręci, a jak nie... to trudno
ale życzę szczęścia

:*
Martencja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2006, 11:57   #5
Dzaga717

Reputacja: 10
Domyślnie

Poprostu nie lubie komiksów,niewiem dlaczego,jakoś wcześniej nie było czegoś takiego. Mam nadzieje że ta moda wszystkim przejdzie.
stare 25.01.2006, 16:01   #6
ja_ja
Guest

ThumbsUp :]

Ja osobiście nie znam się na komiksach (zbyt to skomplkowane
), ale moim jeśli chodzi o graficzna strone, to nie jest najgorzej. Komiks jest czytelny. Na tomiast jeśli chodzi o fabułe, to szczerże mówiąc nie spotkałam się jeszcze z historią która byłaby naprawdę życiowa. Chcąc nie chcąc wszystkie historie wymyslone prze człowieka będą podobne. Jedli chodzi o oblicza miłości, to trudno tu jakoś to ocenić po jednym odcinku, więc liczę na następne odcinki. Na razie nie ma czego oceniać- akcja dopiero sie rozwinie (mam nadzieje). A tym czasem pozdrawiam Cię Paulinko i zyczę sukcesów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 20:09   #7
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Witam wszystkich! Po dlugim czasie wreszcie 2 odcinek Nie wiem czy sie wam spodoba, ale jest dluzszy i chyba troche wiecej sie w nim dzieje... Niestety te zdjecia sa juz najwyzszej jakosci na jaka mnie stac. Ale staram sie robic takie by was zadowolic (ale te ubranka to ciezko trafic na wyrazne, taka szachownica z nimi, ale sie staralam). No to przed wami 2 odcinek! Tym razem bez plakatu...Licze na wasze komentarze!!

stare 10.02.2006, 14:51   #8
cocojumbo
Guest

ThumbsUp COCOjumbiście

hej , hej !! widze ze nie wszystkim podoba sie to fotostory ale zdecydowana wiekszosc głosow jest za i ja tez !! chociaz to dopiero drugi odcinek :] mam nadzieje ze wytrwasz do końca i że nie bedziemy musieli czekać zbyt długo na kolejne odcinki . myślę też że następne komenty będę mogła załączać jakoś normalnie bez fatal errorów i tak dalej . tak więc mi się podobało i tak trzymać(nie puszczać )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2006, 17:05   #9
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

Hmm... nie wiem sama co o tym myśleć. Tak szczerze to nie przepadam za komiksami (są oczywiście wyjątki, ale pomińmy szczegóły), bo wydają mi się głupie. Tak samo tutaj. Niektóre dialogi naprawdę nie mają sensu. Głupio też było jak uchwyciłaś ten moment kiedy dmucha świeczki i dorasta, bo to dziwnie wygląda jak ni z gruchy, ni z pietruchy ma inny kostium i w ogóle. Narazie nic się nie dzieje, więc nie mam co oceniać. Jeszcze mam pewne 'ale' jeżeli chodzi o grafikę. To wszystko jest takie rozmazane i niestaranne (mówię tu o fryzurach i srojach), należałoby to zmienić w opcjach grafiki. No cóż, to tyle. Pozdrawiam!
stare 11.02.2006, 21:09   #10
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

Całkiem, całkiem powiem nawet że super dam ci nawyższa ocenke w sondzie. Dopatrzyłam sie tego że to fotostory jak głosi początek ale to komiks....
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania